Såld

Friköpt hus med avskilt läge gränsande mot Säveån

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1937
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  65 m²
 • Biarea
  48 m²
 • Tomtareal/mark
  415,3 m²

Friköpt villa i populärt och lugnt bostadsområde, med närhet till centrala Göteborg och Partille. Fint avskilt läge i området, gränsande mot Säveån med grönska och promenadstråk. Bra tomt med gräsytor, uteplatser och odlingsmöjligheter. Öppen planlösning, med kök och stort ljust vardagsrum i entréplan. Från vardagsrummet nås öppningsbart uterum/altan med el och infravärme. I källarplan finns idag två sovrum, badrum med tvättdel, handfat och WC samt duschrum med tvättställ och WC. Förråd under trapp. Utgång via passage till hobbyrum/sovrum i tidigare garage. Ett hus perfekt för den lilla familjen. Öppet fiber indraget.

Barnvänligt med många lekplatser och pulkabackar runt omkring i området. Naturen är alltid en självklar del i Utby och vardagsäventyren finns alltid nära; välj till exempel mellan Säveån, Fjällbo Ängar och maffigt klätterberg. Nära busshållplats. Bra cykelvägar både in till stan och Partille. Välkommen på visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Martin Granberg

Reg Fastighetsmäklare
Martin Granberg
Hej, mitt namn är Martin Granberg. Jag har arbetat som mäklare sen 1996, och inom ERA sen 2005. Innan jag började som mäklare hann jag med att bli jurist. Jag trivs med mitt jobb och har under åren haft förmånen att få arbeta i hela Göteborg med omnejd. Jag blir glad av återkommande kunder och bra affärer!  Idag bor jag i västra Göteborg med min sambo, vi har numera två vuxna och utflugna barn. Jag gillar promenader med min hund och att träna, samt läser gärna en god bok när jag vill ta det lugnt.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Entréplan

  Entréplan

 • Källarplan

  Källarplan

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning UTBY 8:7
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Göteborg
Ort Göteborg
Område Utby
Adress Utbergsvägen 37
41572 Göteborg
Boarea (BOA) 65 m² (enligt Enligt faktisk uppmätn norm SS21054)
Biarea (BIA) 48 m² (enligt Enligt faktisk uppmätn norm SS21054)
Tomtareal/mark 415,3 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 4 (varav 2 sovrum)

Karta