Såld

Familjevilla med fantastiskt läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  2011
 • Rum
  7 rum
 • Boarea
  226 m²
 • Tomtareal/mark
  1 577 m²

En ljus, arkitektritad villa om 226 m² och fristående garage, förråd och carport med nyinstallerad laddbox för elbil. Ett högt och mycket trevligt läge med utsikt över Nysäter mot Örtjärn. Här bor du med goda grannar på entrésidan och tyst och skyddat på trädgårdssidan.
Huset har 4 sovrum, där master bedroom har eget badrum, walk in closet, extra takhöjd och dubbeldörrar ut till altanen. Ett separat arbetsrum finns också. Sällskapsytor och badrum i båda våningsplanen. Här är luftig takhöjd, vackra listverk och fina materialval. Altan i vinkel med SPA-bad och sol från morgon till kväll. Altanen är tillgänglig från kök, vardagsrum och master bedroom. Lekvänlig gräsmatta som avslutas i en mysig uteplats bland odlingslådor.
I närområdet finns förskola, skola, fina promenad- och löpspår och flera badsjöar. Även hållplats för expressbuss till Göteborg med täta turer.

Mäklare

Ansvarig mäklare Anders Malmberg

Reg Fastighetsmäklare
Anders Malmberg
4,8 / 5 12 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Anders Malmberg och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1995. Jag är född och uppvuxen i Mölnlycke och bor i Landvetter. Med många års erfarenhet är jag din självklara partner i en bostadsaffär. Jag är driven, resultatorienterad och strävar efter att hålla högsta servicenivå. Nätverk är avgörande för en lyckad bostadsaffär. Därför är jag engagerad i centrumförening, Rotary och är en del av Handelsbankens kontorsstyrelse i Mölnlycke. När jag får tid över så springer jag gärna i skogen och genomför några lopp varje år. Välkommen att kontakta mig när du börjar fundera på att byta bostad.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

 • Entrévåning

  Entrévåning

 • Ovanvåning

  Ovanvåning

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning HÖNEKULLA 1:853
Upplåtelseform Friköpt
Län Västra Götaland
Kommun Härryda
Ort Mölnlycke
Område Mölnlycke Långetjärnshöjd
Adress Hortensiavägen 7
43538 Mölnlycke
Boarea (BOA) 226 m² (enligt Fastighetsregistret)
Tomtareal/mark 1577 m² (enligt Fastighetsregistret)
Antal rum 7 (varav 4-5 sovrum)

Karta