Såld

Rymlig 4a med eftertraktat läge i Mölnlycke

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  97 m²

Kommande försäljning. Välkommen till en ljus och rymlig lägenhet i Hönekulla bara ett stenkast från Mölnlycke Centrum. Lägenheten ligger i markplan och har en ljus och öppen planlösning med fönster åt tre håll vilket ger bostaden ett fint ljus. Uteplats och inglasat uterum mot väster. Lägenheten är rymlig och luftig med hög takhöjd och väldisponerade ytor. Hall med praktiskt klinkergolv, helkaklat dusch/wc-rum med tvättmaskin och tumlare, 3 sovrum samt öppen lösning mellan kök och vardagsrum. Huset är byggt 2015 och håller bra standard. Parkering finns i anslutning till lägenheten.
Läget i Mölnlycke är ypperligt med bara en kort promenad till centrum som erbjuder mycket bra service och kommunikationer.
Visningar planeras till mars 2022 då tillträde till lägenheten kan ske först under september 2022. Kontakta gärna mäklaren för mer info.

Mäklare

Ansvarig mäklare Malin Andersson

Reg Fastighetsmäklare
Malin Andersson
4,8 / 5 29 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare i många år och har verkat i Härryda kommun sedan 2005. Jag säljer i första hand bostadsrätter då det är mitt stora intresse och har under de gångna åren förmedlat ett stort antal bostadsrätter med många nöjda återkommande kunder. För mig är det viktigt att kunden känner sig trygg genom hela affären. Även transparens och empati är för mig oerhört viktiga delar i ett lyckat affärssamarbete. Mitt arbetssätt är strategiskt, välplanerat och noggrant. En lyckad bostadsaffär är att både säljare, spekulanter och köpare känner sig trygga, välinformerade och delaktiga genom hela förmedlingsprocessen. Jag är en driven, personlig och engagerad mäklare som arbetar hårt för att skapa de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Har du funderingar kring ditt boende? Sälja, köpa eller bara få ett dagsaktuellt värde av din bostad? Kontakta gärna mig så kan jag berätta mer.  
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Mölnlycke
Adress Buss Johns Väg 5
53544 Mölnlycke
Boarea (BOA) 97 m²
Antal rum 4

Karta