Såld

Nybyggt radhus nära skog och sjö

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  119 m²

Välkommen till detta trevliga radhus i BR-form i nybyggda Stenbrottet. Här bor du på 119 kvm med perfekt planlösning. Framsidan har en grönskande trevlig uteplats prydligt inhägnat av ett staket samt häck. Baksidan har en skyddad altan för soliga dagar och grill med vänner och familj. Lättskött och mysig trädgårdstäppa.

Ett bekvämt boende i ett mycket barnvänligt och trivsamt område. Här får du bostadsrättens fördelar, men med villakänsla. En stabil bostadsrättsförening med god gemenskap. Parkeringsplats och bredband ingår i månadsavgiften.

Området har ett mycket bra läge med förskola och skola upp till 9 klass alldeles i närheten. Det är nära till fotbollsplan, skatepark, mataffär, motionsspår, badsjöar och naturen. Det tar 10 minuter att promenera till Mölnlycke centrum, 15 minuter till Ötjärn och 7 minuter att cykla till Finnsjön. Till Göteborg tar det endast 20 min med bil. I detta ljusa och trevliga radhus är det bara att flytta in och njuta. Välkommen!

Mäklare

Ansvarig mäklare Malin Andersson

Reg Fastighetsmäklare
Malin Andersson
4,8 / 5 29 omdömen från Hittamäklare
Jag har arbetat som fastighetsmäklare i många år och har verkat i Härryda kommun sedan 2005. Jag säljer i första hand bostadsrätter då det är mitt stora intresse och har under de gångna åren förmedlat ett stort antal bostadsrätter med många nöjda återkommande kunder. För mig är det viktigt att kunden känner sig trygg genom hela affären. Även transparens och empati är för mig oerhört viktiga delar i ett lyckat affärssamarbete. Mitt arbetssätt är strategiskt, välplanerat och noggrant. En lyckad bostadsaffär är att både säljare, spekulanter och köpare känner sig trygga, välinformerade och delaktiga genom hela förmedlingsprocessen. Jag är en driven, personlig och engagerad mäklare som arbetar hårt för att skapa de bästa förutsättningarna för en trygg affär. Har du funderingar kring ditt boende? Sälja, köpa eller bara få ett dagsaktuellt värde av din bostad? Kontakta gärna mig så kan jag berätta mer.  
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Mölnlycke
Adress Stenbrottet 16
435 41 Mölnlycke
Boarea (BOA) 119 m²
Antal rum 5

Karta