Såld

Allt i ett plan!

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  145 m²
 • Tomtareal/mark
  2 108 m²

En mycket välmående enplansvilla om 145 kvm plus ett dubbelgarage med ovanpåliggande gästrum eller hemmakontor.
Planlösningen är smart uppdelad i sovavdeIning med badrum och sällskapsrum för barnen/ungdomarna i den ena änden av huset och samma sak för föräldrarna i den andra. I mitten samlas man i den härliga sällskapsytan i form av kök och vardagsrum. Huset är byggt 2002 och har löpande underhållits och renoverats. Till exempel gjordes det stora badrummet om 2020 och köket 2019.
Tomten är stor, plan och lekvänlig. Den stora altanen om 120 kvm erbjuder sol från morgon till kväll.
Huset har ett bra strategiskt läge mellan Göteborg (20 min) och Landvetter flygplats (7 min). Här är nära till förskola, skola och Landvetter resecentrum. Expressbussen går hela tiden under de mest trafikerade timmarna.

Mäklare

Ansvarig mäklare Anders Malmberg

Reg Fastighetsmäklare
Anders Malmberg
4,8 / 5 12 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Anders Malmberg och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1995. Jag är född och uppvuxen i Mölnlycke och bor i Landvetter. Med många års erfarenhet är jag din självklara partner i en bostadsaffär. Jag är driven, resultatorienterad och strävar efter att hålla högsta servicenivå. Nätverk är avgörande för en lyckad bostadsaffär. Därför är jag engagerad i centrumförening, Rotary och är en del av Handelsbankens kontorsstyrelse i Mölnlycke. När jag får tid över så springer jag gärna i skogen och genomför några lopp varje år. Välkommen att kontakta mig när du börjar fundera på att byta bostad.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Landvetter
Adress Backatorpsvägen 6B
43836 Landvetter
Boarea (BOA) 145 m²
Tomtareal/mark 2108 m²
Antal rum 5

Karta