Såld

Enplansvilla vid Finnsjön

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  73 m²
 • Tomtareal/mark
  1 452 m²

I trivsamma Pottebo med tillgång till badbrygga i Finnsjön finns detta välskötta enplanshus med tillhörande garage och förråd. Hela huset renoverades 2011 och taket byts nu. I huset finns 3 sovrum eller 2 sovrum och 1 arbetsrum/klädkammare. Tomten är på 1.452 m² och på baksidan är det helt insynsskyddat. Altaner på båda sidor.
Området är lugnt och tyst. Här finns fina möjligheter till naturupplevelser och bad. Det går en trevlig slinga runt sjön och Örtjärn. I början av området finns förskola, skola och busshållplats.

Mäklare

Ansvarig mäklare Anders Malmberg

Reg Fastighetsmäklare
Anders Malmberg
4,8 / 5 12 omdömen från Hittamäklare
Jag heter Anders Malmberg och har arbetat som fastighetsmäklare sedan 1995. Jag är född och uppvuxen i Mölnlycke och bor i Landvetter. Med många års erfarenhet är jag din självklara partner i en bostadsaffär. Jag är driven, resultatorienterad och strävar efter att hålla högsta servicenivå. Nätverk är avgörande för en lyckad bostadsaffär. Därför är jag engagerad i centrumförening, Rotary och är en del av Handelsbankens kontorsstyrelse i Mölnlycke. När jag får tid över så springer jag gärna i skogen och genomför några lopp varje år. Välkommen att kontakta mig när du börjar fundera på att byta bostad.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Mölnlycke
Adress Pottebovägen 8
43542 Mölnlycke
Boarea (BOA) 73 m²
Tomtareal/mark 1452 m²
Antal rum 4

Karta