Såld

Superfin fyra högst upp i huset med stor balkong i väster

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  89 m²

Superfin fyra högst upp i huset med stor balkong. Med fritt och insynsskyddat läge ligger denna härliga och lekfulla genomgångslägenhet. Härliga ljusinsläpp, snyggt och stilrent kök i delvis öppen lösning mot vardagsrummet, stort helkaklat badrum och tre bra sovrum. En underbar balkong med soligt västerläge. Vån 5/5, med hiss.

Här bor man rymligt och bekvämt, i ett expansivt område, med närhet till både city och naturens grönska. Kort promenadavstånd till Kvibergs Park och hela dess utbud av friskvård och idrott. Bra serviceutbud och goda kommunikationer i närheten. Cykelavstånd in till Göteborgs centrum.

Mäklare

Ansvarig mäklare Carina Pagil

Reg Fastighetsmäklare
Erfarenhet, engagemang och envishet är för mig ledord för en lyckad bostadsaffär. Efter att ha arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 i Göteborg har jag en gedigen kunskap om staden, kunderna och förhållandena som råder här. Som person är jag driven, noggrann och strukturerad, i min roll som fastighetsmäklare har jag alltid full fokus på kvalitet och resultat. Jag har ett mycket stort nätverk med kollegor i branschen och har sedan många år tillbaka flera förtroendeuppdrag vilket ger mig en god insikt och kunskap om bostadsbranschen, hur den utvecklas och blir bättre. Jag är vice ordförande i Mäklarsamfundets krets för Västra Götaland, styrelseledamot i Mäklarsamfundet Bransch i Sverige AB, Mäklarsamfundet Service i Sverige AB, Mäklarsamfundet Utveckling i Sverige AB och Svensk Mäklarstatistik AB. Jag sitter även med i kontorsstyrelsen för Handelsbanken Lilla Bommen. Vill du också ha en framgångsrik och trygg bostadsaffär? Hör av dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Göteborg
Adress Soldathemsgatan 16
41528 Göteborg
Boarea (BOA) 89 m²
Antal rum 4

Karta