Såld

Fräsch och modern genomgångslägenhet med hög standard och låg avgift

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  93 m²

Fräsch och modern genomgångslägenhet med hög standard och låg avgift. Lägenheten har uteplats med morgonsol samt balkong mot väster på hela 14 m2 med sol under hela eftermiddagen till solnedgång.

Välplanerad fyrarumslägenhet med delvis öppen planlösning och genomgående ljusa ytskikt som skapar luft och rymd. Boendet är påkostat med välutrustat kök från HTH, extra vitrinskåp och klinkers på golvet för att förenkla vardagen. Helkaklat badrum med golvvärme, varm handukstork samt tvättavdelning. En extra toalett finns i lägenheten.

Ekonomiskt starkt BRF som har eget gym, tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsförråd i husets entré. En trevlig lekplats för alla barn finns på gården. Här bor man i ett lugnt område med centralt läge, närhet till bra kommunikationer och serviceutbud i expansiva Kviberg. Cykelavstånd in till Göteborgs centrum.

Mäklare

Ansvarig mäklare Carina Pagil

Reg Fastighetsmäklare
Erfarenhet, engagemang och envishet är för mig ledord för en lyckad bostadsaffär. Efter att ha arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 i Göteborg har jag en gedigen kunskap om staden, kunderna och förhållandena som råder här. Som person är jag driven, noggrann och strukturerad, i min roll som fastighetsmäklare har jag alltid full fokus på kvalitet och resultat. Jag har ett mycket stort nätverk med kollegor i branschen och har sedan många år tillbaka flera förtroendeuppdrag vilket ger mig en god insikt och kunskap om bostadsbranschen, hur den utvecklas och blir bättre. Jag är vice ordförande i Mäklarsamfundets krets för Västra Götaland, styrelseledamot i Mäklarsamfundet Bransch i Sverige AB, Mäklarsamfundet Service i Sverige AB, Mäklarsamfundet Utveckling i Sverige AB och Svensk Mäklarstatistik AB. Jag sitter även med i kontorsstyrelsen för Handelsbanken Lilla Bommen. Vill du också ha en framgångsrik och trygg bostadsaffär? Hör av dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Göteborg
Adress Hinderbanan 18
415 23 Göteborg
Boarea (BOA) 93 m²
Antal rum 4

Karta