Såld

Ljus gaveltvåa med härlig balkong i soligt västerläge

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  51 m²

På Lundens lugna höjd hittas en ljus och välplanerad hörnlägenhet med balkong i västerläge. Ett trevligt boende som passar för både en och två personer. Lägenheten har ljusmålade väggar, charmiga brädgolv, diskmaskin och helkaklat badrum med dusch. Här bor man i en välskött förening där mycket underhåll är utfört och ekonomin är god.

Längs Danska vägen kan man strosa bland butiker, caféer och internationella restauranger. Det är bekvämt att ha cykelavstånd till Skatås och Delsjön, samtidigt som det också är nära in till centrum. Gångavstånd till shopping vid Olskrokstorget och knutpunkten Redbergsplatsen, varifrån de flesta av Göteborgs alla områden nås på ett enkelt sätt.

Mäklare

Ansvarig mäklare Carina Pagil

Reg Fastighetsmäklare
Erfarenhet, engagemang och envishet är för mig ledord för en lyckad bostadsaffär. Efter att ha arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 i Göteborg har jag en gedigen kunskap om staden, kunderna och förhållandena som råder här. Som person är jag driven, noggrann och strukturerad, i min roll som fastighetsmäklare har jag alltid full fokus på kvalitet och resultat. Jag har ett mycket stort nätverk med kollegor i branschen och har sedan många år tillbaka flera förtroendeuppdrag vilket ger mig en god insikt och kunskap om bostadsbranschen, hur den utvecklas och blir bättre. Jag är vice ordförande i Mäklarsamfundets krets för Västra Götaland, styrelseledamot i Mäklarsamfundet Bransch i Sverige AB, Mäklarsamfundet Service i Sverige AB, Mäklarsamfundet Utveckling i Sverige AB och Svensk Mäklarstatistik AB. Jag sitter även med i kontorsstyrelsen för Handelsbanken Lilla Bommen. Vill du också ha en framgångsrik och trygg bostadsaffär? Hör av dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Göteborg
Adress Räntmästaregatan 23 A
41658 Göteborg
Boarea (BOA) 51 m²
Antal rum 2

Karta