Såld

Trevligt enplanshus med grönt skönt läge på landet

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  120 m²
 • Tomtareal/mark
  1 229 m²

Huset samt garage byggdes 1982 och har haft en enda ägare sedan dess. Även om några större renoveringar ej skett så upplevs huset som mycket välhållet. En bra planering och rymlig tomt ger utrymme för dig som önskar ett lantligt läge och ett mycket billigt boende med bergvärme.

Då det är ett dödsbo som säljer fastigheten kommer även den intilliggande gamla lanthandeln med tillhörande garage och magasinsbyggnader att säljas. Fastigheten med adress Förlandavägen 884 annonseras separat men kan mycket väl komma att säljas tillsammans med rubricerad fastighet.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul mot eventuella fel och brister. Besiktning ej genomförd.

Mäklare

Ansvarig mäklare Carina Pagil

Reg Fastighetsmäklare
Erfarenhet, engagemang och envishet är för mig ledord för en lyckad bostadsaffär. Efter att ha arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 i Göteborg har jag en gedigen kunskap om staden, kunderna och förhållandena som råder här. Som person är jag driven, noggrann och strukturerad, i min roll som fastighetsmäklare har jag alltid full fokus på kvalitet och resultat. Jag har ett mycket stort nätverk med kollegor i branschen och har sedan många år tillbaka flera förtroendeuppdrag vilket ger mig en god insikt och kunskap om bostadsbranschen, hur den utvecklas och blir bättre. Jag är vice ordförande i Mäklarsamfundets krets för Västra Götaland, styrelseledamot i Mäklarsamfundet Bransch i Sverige AB, Mäklarsamfundet Service i Sverige AB, Mäklarsamfundet Utveckling i Sverige AB och Svensk Mäklarstatistik AB. Jag sitter även med i kontorsstyrelsen för Handelsbanken Lilla Bommen. Vill du också ha en framgångsrik och trygg bostadsaffär? Hör av dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Fjärås
Adress Förlandavägen 888
43975 Fjärås
Boarea (BOA) 120 m²
Tomtareal/mark 1229 m²
Antal rum 4

Karta