Såld

Stort familjevänligt parhus med närhet till vacker natur

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  118,5 m²

Nu finns möjlighet att förvärva ett av Backatorps större parhus.

Med ett fantastiskt läge samt en fin och välskött tomt bor ni familjevänligt och ostört med naturnära miljöer och gångavstånd till skola och förskola. Huset är välplanerat med ett stort och rymligt vardagsrum, nyrenoverat kök, 2 badrum samt stor garageplats. Idag är huset inrett med 3 sovrum men kan med enkla medel delas av för ytterligare ett sovrum om behovet finns - se alternativ planlösning för en 5:a.

I Brf Backatorp får ni tillgång till en mycket populär förening med god ekonomi, barnvänligt område med lekplatser och bilfria gårdar.

Mäklare

Ansvarig mäklare Carina Pagil

Reg Fastighetsmäklare
Erfarenhet, engagemang och envishet är för mig ledord för en lyckad bostadsaffär. Efter att ha arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 i Göteborg har jag en gedigen kunskap om staden, kunderna och förhållandena som råder här. Som person är jag driven, noggrann och strukturerad, i min roll som fastighetsmäklare har jag alltid full fokus på kvalitet och resultat. Jag har ett mycket stort nätverk med kollegor i branschen och har sedan många år tillbaka flera förtroendeuppdrag vilket ger mig en god insikt och kunskap om bostadsbranschen, hur den utvecklas och blir bättre. Jag är vice ordförande i Mäklarsamfundets krets för Västra Götaland, styrelseledamot i Mäklarsamfundet Bransch i Sverige AB, Mäklarsamfundet Service i Sverige AB, Mäklarsamfundet Utveckling i Sverige AB och Svensk Mäklarstatistik AB. Jag sitter även med i kontorsstyrelsen för Handelsbanken Lilla Bommen. Vill du också ha en framgångsrik och trygg bostadsaffär? Hör av dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Hisings Backa
Adress Båtsman Lustigs gata 149
42257 Hisings Backa
Boarea (BOA) 118,5 m²
Antal rum 4

Karta