Såld

Optimalt planerad lägenhet i nyskick med balkong

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  24,8 m²

Välkommen till denna optimalt planerade gavellägenhet med riktigt bra läge, endast en kort promenad från Chalmers.

Nyproducerad 2019 med balkong, sovalkov och utrymme för social samvaro. Fräscht helkaklat badrum och stilfullt kök från HTH, utrustat med all vardagsbekvämlighet.

En populär bostadsrättsförening som erbjuder gemensamma utrymmen såsom en stor terrass med sittgrupper, en fräsch tvättstugelounge, cykel- och miljörum samt städnischer på varje våningsplan.

Här bor man lugnt och trivsamt men också väldigt centralt nära Korsvägen, Avenyn och goda kommunikationer. I närområdet finns också ett bra serviceutbud med butiker, gym och restauranger.

Mäklare

Ansvarig mäklare Carina Pagil

Reg Fastighetsmäklare
Erfarenhet, engagemang och envishet är för mig ledord för en lyckad bostadsaffär. Efter att ha arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 i Göteborg har jag en gedigen kunskap om staden, kunderna och förhållandena som råder här. Som person är jag driven, noggrann och strukturerad, i min roll som fastighetsmäklare har jag alltid full fokus på kvalitet och resultat. Jag har ett mycket stort nätverk med kollegor i branschen och har sedan många år tillbaka flera förtroendeuppdrag vilket ger mig en god insikt och kunskap om bostadsbranschen, hur den utvecklas och blir bättre. Jag är vice ordförande i Mäklarsamfundets krets för Västra Götaland, styrelseledamot i Mäklarsamfundet Bransch i Sverige AB, Mäklarsamfundet Service i Sverige AB, Mäklarsamfundet Utveckling i Sverige AB och Svensk Mäklarstatistik AB. Jag sitter även med i kontorsstyrelsen för Handelsbanken Lilla Bommen. Vill du också ha en framgångsrik och trygg bostadsaffär? Hör av dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Göteborg
Adress Volrat Thamsgatan 15
412 60 Göteborg
Boarea (BOA) 24,8 m²
Antal rum 1

Karta