Såld

Örgryte Bö - Nyrenoverad med balkong i lågt belånad förening

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1 rum
 • Boarea
  38 m²

Brf Månskäregatan upplåter en helt nyrenoverad och inflyttningsklar 1:a med ett mycket attraktivt läge i Örgryte Bö. Här bor du i en välmående förening med mycket god ekonomi och välskött hus. Idag är föreningens belåning endast 1 897 kr/kvm.

Belägen på lugn återvändsgata med fri parkering, alldeles intill grönområde. Balkong i söderläge, nytt kök och badrum, väldisponerade ytor med genomgående ljusa ytskikt och fina ljusinsläpp. Djupa fönsterbänkar i sten och generös takhöjd som skapar luft och rymd. Närhet till Bö Affärscentrum, goda kommunikationer, cykelavstånd till centrum och en kort promenad till Skatås och Delsjöområdet med sin underbara natur och friluftsliv.

Mäklare

Ansvarig mäklare Carina Pagil

Reg Fastighetsmäklare
Erfarenhet, engagemang och envishet är för mig ledord för en lyckad bostadsaffär. Efter att ha arbetat som fastighetsmäklare sedan 2004 i Göteborg har jag en gedigen kunskap om staden, kunderna och förhållandena som råder här. Som person är jag driven, noggrann och strukturerad, i min roll som fastighetsmäklare har jag alltid full fokus på kvalitet och resultat. Jag har ett mycket stort nätverk med kollegor i branschen och har sedan många år tillbaka flera förtroendeuppdrag vilket ger mig en god insikt och kunskap om bostadsbranschen, hur den utvecklas och blir bättre. Jag är vice ordförande i Mäklarsamfundets krets för Västra Götaland, styrelseledamot i Mäklarsamfundet Bransch i Sverige AB, Mäklarsamfundet Service i Sverige AB, Mäklarsamfundet Utveckling i Sverige AB och Svensk Mäklarstatistik AB. Jag sitter även med i kontorsstyrelsen för Handelsbanken Lilla Bommen. Vill du också ha en framgångsrik och trygg bostadsaffär? Hör av dig!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Göteborg
Adress Månskäregatan 3 C
412 73 Göteborg
Boarea (BOA) 38 m²
Antal rum 1

Karta