Såld

Fin tvåa i nyskick med balkong i söderläge!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  45 m²

Bo inte bara nära naturen, utan mitt i den! Nu finns en fin tvåa till salu i ett av de två hus som stod färdiga för inflytt 2019. De är uppförda bland tallkronor, skapade i ett område byggt på skogens och kullarnas villkor - Norra Hallsås.

Bekvämt avstånd till busshållplats, parkeringsplatser utanför dörren och bara en kort resa till centrala Lerum. I centrum finns stort utbud av olika aktiviteter, butiker och service. Besök badhuset Vattenpalatset, bowlinghall, bokhandel, klädbutiker, biograf, caféer och restauranger. Lerum har ett rikt föreningsliv och närhet till fina badsjöar.

Välkommen att boka tid för visning!

Mäklare

Ansvarig mäklare Ellinor Widéen

Reg Fastighetsmäklare
Ellinor Widéen
4,7 / 5 39 omdömen från Hittamäklare
Glad, trygg och noggrann är tre ord som beskriver mig bra. Jag älskar mötet med alla de människor jag får möjlighet att träffa och hjälpa. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och har sedan dess samlat på mig både värdefull erfarenhet i yrket och många nöjda kunder. För att lyckas med mitt mål, att ge en riktigt bra affär från början till slut, lägger jag in stort engagemang i varje enskild affär. Fritiden ägnar jag åt min familj och gärna må-bra träning, såsom yoga och sköna promenader. Jag tycker mycket om second hand, att förändra något gammalt eller att sy nytt! Välkommen att kontakta mig för ett kostnadsfritt möte så ska jag förklara mer varför mitt personliga engagemang och min erfarenhet kommer att vara ert bästa val!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Lerum
Adress Stamhusvägen 1
44336 Lerum
Boarea (BOA) 45 m²
Antal rum 2

Karta