Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Ljus minitvåa med balkong i populärt område

Lars Kaggsgatan 28 B Göteborg – Gamlestaden – Bellevue

Välkommen till en genomgångslägenhet med balkong. En toppenlägenhet - kök med plats för matbord, balkong i söderläge, ljust vardagsrum, separat litet sovrum och hall med bra förvaring. Två förråd. Fina rundor för löpning och promenader hittas runt Kvibergsområdet och kyrkogården. Här bor du lugnt och trivsamt, i ett expansivt spännande område. Stora satsningar görs i Gamlestaden och närbelägna Kviberg. Stabil och välmående bostadsrättsförening med låg belåning. Föreningen har övernattningsrum, festlokal, relaxavdelning med bubbelbadkar, bastu, pingisrum, grillplatser och boulebana. Närmaste hållplats Bellevue, ca 5 minuter bort, därefter är det ca 9 minuter till centralstationen med någon av spårvagnarna som regelbundet trafikerar. Välkommen på visning!

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 2 989 kr/måninkl. värme, VA och kabel-TV
  • Pris: 1 795 000 kreller Högstbjudande
  • Rum: 2 rum och kök
  • Boarea: 39,5 m²
  • Våning: 2/3

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en mäklare hem till dig!

onsdag 17 aug torsdag 18 aug fredag 19 aug måndag 22 aug tisdag 23 aug onsdag 24 aug torsdag 25 aug fredag 26 aug måndag 29 aug
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad