Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Fräsch och modern genomgångslägenhet med hög standard och låg avgift

Hinderbanan 18 Göteborg – Kviberg

Fräsch och modern genomgångslägenhet med hög standard och låg avgift. Lägenheten har uteplats med morgonsol samt balkong mot väster på hela 14 m2 med sol under hela eftermiddagen till solnedgång.

Välplanerad fyrarumslägenhet med delvis öppen planlösning och genomgående ljusa ytskikt som skapar luft och rymd. Boendet är påkostat med välutrustat kök från HTH, extra vitrinskåp och klinkers på golvet för att förenkla vardagen. Helkaklat badrum med golvvärme, varm handukstork samt tvättavdelning. En extra toalett finns i lägenheten.

Ekonomiskt starkt BRF som har eget gym, tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsförråd i husets entré. En trevlig lekplats för alla barn finns på gården. Här bor man i ett lugnt område med centralt läge, närhet till bra kommunikationer och serviceutbud i expansiva Kviberg. Cykelavstånd in till Göteborgs centrum.

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 4 163 kr/måninkl. I månadsavgiften ingår värme och bredband (100/10), IP-telefoni samt digital-TV via Telia Triple play.
  • Pris: 4 150 000 krslutpris
  • Rum: 4 rum och kök
  • Boarea: 93 m²
  • Våning: 2/6

Liknande bostäder

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en mäklare hem till dig!

måndag 29 nov tisdag 30 nov onsdag 1 dec torsdag 2 dec fredag 3 dec måndag 6 dec tisdag 7 dec onsdag 8 dec torsdag 9 dec fredag 10 dec
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad