Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Trea i fritt utsiktsläge på översta våning, renovera efter egen smak

Befälsgatan 6, vån 14 Göteborg – Kviberg

Välkommen till ett lugnt, trivsamt och bekvämt boende med hiss och inglasad balkong. Lägenhetens båda sovrum har fönster mot öster och på andra sidan hittas den stora balkongen i fritt soligt västerläge. Stadens siluett skymtar i fjärran! Det är nära till spårvagnshållplats och mycket lätt att ta sig in till stan, endast 13 min, med tre vagnar att välja mellan. Aktiv och skuldfri förening, med god ekonomi och låga månadsavgifter. Fin utemiljö i grönska; med naturskön damm med vattenfall, inhägnad lekplats, grillplats, solstolar, boule, minigolf, pingis och uteschack. Bastu, festlokal och plats att tvätta sin bil finns också. Lägenhetens ytskikt är i behov av en uppdatering, så fram med färg, tapeter och målarkläder för att hitta din egen stil! Varmt välkommen att boka tid för visning.

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 3 522 kr/måninkl. värme, VA och kabel-TV
  • Pris: 2 295 000 kreller Högstbjudande
  • Rum: 3 rum och kök
  • Boarea: 74,5 m²
  • Våning: 14/14

Liknande bostäder

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en mäklare hem till dig!

onsdag 17 aug torsdag 18 aug fredag 19 aug måndag 22 aug tisdag 23 aug onsdag 24 aug torsdag 25 aug fredag 26 aug måndag 29 aug
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad