Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Familjevilla med härligt läge

Frejvägen 1 Lerum – Floda Berghult

Gedigen villa om 112 + 112 m². Entrévåning med härliga sociala ytor i form av ett modernt kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Centralt placerad finns en murad öppen spis. Perfekta ytor att umgås med familj och vänner i. 3 sovrum och ett rymligt utrymme där det varit och är tänkt att bli ett badrum. En trappa ner finns källarvåningen med många rum och stor potential. Här finns mycket yta till sällskapsrum, sov-/arbetsrum, matkällare, många och stora förrådsytor och varför inte spa-avdelning. Först måste huset dräneras om då det finns fuktgenomslag på flera ställen. Sedan kan skaparglädjen komma fram. Vidbyggt finns garage och förråd.
Tomten är plan och lekvänlig. Utanför vardagsrummet finns en altan och uterum med skjutdörrar.
Närområdet är lugnt och tryggt. Det är nära till förskola och skola. Storslagen natur finns runt hörnet och ett trevligt gym i närheten.

  • Boendeform: Villa
  • Ägandeform: Friköpt
  • Pris: 4 150 000 kr
  • Rum: 5
  • Boarea: 112 m²
  • Biarea: 112 m²
  • Tomtarea: 1 201 m²

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en mäklare hem till dig!

måndag 29 nov tisdag 30 nov onsdag 1 dec torsdag 2 dec fredag 3 dec måndag 6 dec tisdag 7 dec onsdag 8 dec torsdag 9 dec fredag 10 dec
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad