Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Trea med villakänsla och grönskande läge nära badplats

Byvägen 11 D Härryda – Landvetter

Välkommen till denna trivsamma och generösa gaveltrea i markplan, på Byvägen i gamla Landvetter. Med egen entré ges känslan av att bo i hus snarare än lägenhet. Parkeringsplats med laddstolpe ingår. Här erbjuds ett modernt och bekvämt boende med öppen planlösning, som gör det lätt att duka upp och umgås i stora sällskap. Rymligt helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrum nås balkong under tak sedan vidare till en stensatt uteplats. På uteplatsen njuter man av eftermiddags- och kvällssolen. Den grönskande gården har umgängesytor för social samtrevnad med plats att duka upp till trevliga grillkvällar i den vackra pergolan. Lekstuga och sandlåda för de yngre. Här bor man med direkt närhet till sandstrand & bryggor i Landvettersjön, padel, bangolf och fina promenadstråk i vacker natur. Det är endast en kort promenad till resecentrum, skola, förskola och Landvetter centrum med dess växande utbud. Välkommen på visning!

  • Boendeform: Lägenhet
  • Ägandeform: Bostadsrätt
  • Avgift: 4 007 kr/måninkl. värme, VA, kabel-TV och parkering med laddstolpe
  • Pris: 3 475 000 krutgångspris
  • Rum: 3 rum och kök
  • Boarea: 78 m²
  • Våning: Entréplan

Funderar du på att sälja din bostad?

När du ska sälja din bostad är valet av mäklare viktigt. Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar vi mer. Välj en tid som passar dig!

Boka en mäklare hem till dig!

onsdag 17 aug torsdag 18 aug fredag 19 aug måndag 22 aug tisdag 23 aug onsdag 24 aug torsdag 25 aug fredag 26 aug måndag 29 aug
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Jag vill få en gratis värdering!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad