Ellinor Widéen Reg Fastighetsmäklare Certifierad nyproduktion

Glad, trygg och noggrann är tre ord som beskriver mig bra. Jag älskar mötet med alla de människor jag får möjlighet att träffa och hjälpa. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2003 och har sedan dess samlat på mig både erfarenhet i yrket och många nöjda kunder. För att lyckas med mitt mål - att ge en riktigt bra affär från början till slut - lägger jag in stort engagemang i varje enskild affär.

Fritiden ägnar jag åt min familj och gärna må-bra träning, såsom yoga och sköna promenader. Jag tycker mycket om second hand, att förändra något gammalt eller att sy nytt!

Varje bostadsaffär är unik och det är därför viktigt att anpassa upplägget efter varje kunds behov. Jag hjälper dig att genomföra en av ditt livs största affärer.

Välkommen att kontakta mig för att bli en nöjd kund du också!

Funderar du på att sälja din bostad?

Här kan du på ett enkelt och smidigt sätt boka in ett förutsättningslöst besök så berättar jag mer. Välj en tid som passar dig!

Boka Ellinor för en gratis värdering!

måndag 24 jan tisdag 25 jan onsdag 26 jan torsdag 27 jan fredag 28 jan måndag 31 jan tisdag 1 feb onsdag 2 feb torsdag 3 feb fredag 4 feb
Typ av bostad

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar jag dig!

Genom att skicka formuläret samtycker du till vår integritetspolicy.

Visa på karta
 • 3 500 000 kr
  Kommande försäljning

  Friköpt hus nära naturen!

  Idtjärnsgatan 105 Göteborg – Rannebergen
  Typ: Villa
  Rum: 5
  Boarea: 130 m²
  Tomt: 431,2 m²
  Pris: 3 500 000 kr
  Ellinor Widéen