Såld

Fantastiskt läge på 1:a vån fin gavel-tvåa med balkong

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  62,7 m²

Välkommen till en trevlig gavel-tvåa med balkong på 1:a vån med ett fantastiskt läge.
Från balkong och köksfönster har ni en betagande utsikt över Motala ström.
Här finns en fin gemensam uteplats intill vattnet och möjlighet att avnjuta ett morgondopp utmed strandkanten i Motala ström. Lägenheten är genomgående ljus och fräsch med gott om generösa ytor. Här finns även ett helkaklat duschrum utrustat med tvättmaskin (stamrenoverad -10).
Allt detta till en förmånlig månadsavgift där uppvärmning, elnätsavgift, vatten samt tv och internet via ComHem ingår i avgiften.

Mäklare

Ansvarig mäklare Stephane Rydfors

Fastighetsmäklare
Stephane Rydfors
4,9 / 5 69 omdömen från Hittamäklare
Stephane är en driven mäklare som förmedlar varje bostadsaffär med hög kvalité och noggrannhet. För honom är det viktigt att lyssna på kundens önskemål och utefter det kunna skräddarsy ett upplägg så att inget lämnas åt slumpen i ens livs viktigaste affär. Stephane har ett stort fokus på service och jobbar alltid för att ge sina kunder det lilla extra för att överträffa deras förväntningar! Vi på ERA har marknadens bästa produkter som tillsammans med den senaste tekniken ger dig som kund de bästa förutsättningarna för att lyckas med din bostadsaffär. På sin fritid umgås Stephane med sina nära och kära. Han har även träning som ett stort intresse som att Kitesurfa nere i Varamon.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Motala
Adress Strandvägen 13 A
59136 Motala
Boarea (BOA) 62,7 m²
Antal rum 2

Karta