Såld

Charmigt hus på landet!

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  70 m²
 • Biarea
  60 m²
 • Tomtareal/mark
  2 631 m²

Lantligt och välskött 1800-tals hus på landet i en vacker slättbygd i utkanten av Klockrike med skogen in på knuten, ligger detta idylliska hus omgivet av grönska. Huset, som har många bevarade originaldetaljer, kan bli din nya favoritplats för återhämtning och kan nyttjas som fritidsbostad eller året runt boende. I huset finns ett kök, vardagsrum med eldstad, allrum med braskamin, sovrum samt badrum med dusch och mulltoa.
Till bostaden hör också ett uthus med flera förrådsutrymmen. Lummig och stor trädgård med många fruktträd och bärbuskar och med en fin björkdunge på den andra delen av fastigheten. Det finns även en väl bevarad och fungerande jordkällare på fastigheten.

Välkommen till detta charmiga hus i lantlig miljö.

Mäklare

Ansvarig mäklare Stephane Rydfors

Fastighetsmäklare
Stephane Rydfors
4,9 / 5 69 omdömen från Hittamäklare
Stephane är en driven mäklare som förmedlar varje bostadsaffär med hög kvalité och noggrannhet. För honom är det viktigt att lyssna på kundens önskemål och utefter det kunna skräddarsy ett upplägg så att inget lämnas åt slumpen i ens livs viktigaste affär. Stephane har ett stort fokus på service och jobbar alltid för att ge sina kunder det lilla extra för att överträffa deras förväntningar! Vi på ERA har marknadens bästa produkter som tillsammans med den senaste tekniken ger dig som kund de bästa förutsättningarna för att lyckas med din bostadsaffär. På sin fritid umgås Stephane med sina nära och kära. Han har även träning som ett stort intresse som att Kitesurfa nere i Varamon.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Klockrike
Adress NYSÄTER Klockrike 278
59178 Klockrike
Boarea (BOA) 70 m²
Biarea (BIA) 60 m²
Tomtareal/mark 2631 m²
Antal rum 3

Karta