Såld

Välskött 1½ plansvilla i populära Borenshult

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  84 m²
 • Biarea
  51 m²
 • Tomtareal/mark
  806 m²

På lugnt gata ligger detta charmiga putshus som omfamnas av en väletablerad trädgård. Lagom stor tomt med stor härlig nybyggd terass med soligt läge.
1½ plansvilla med källare fördelade på fyra rum och kök. Här bor du väldisponerat och ljust med fräscha ytskikt, bra planlösning och härlig atmosfär.
Köket är fräscht och öppet mot det stora allrummet vilket ger en härlig atmosfär. Här finns även en ny braskamin. Snyggt helrenoverat helkaklat duschrum 2017.
Bastu i källaren. Fiber finns i fastigheten.
Beläget i populära Borenshult med närhet till skolor, bad, förskolor och mataffärer.

Mäklare

Ansvarig mäklare Stephane Rydfors

Fastighetsmäklare
Stephane Rydfors
4,9 / 5 69 omdömen från Hittamäklare
Stephane är en driven mäklare som förmedlar varje bostadsaffär med hög kvalité och noggrannhet. För honom är det viktigt att lyssna på kundens önskemål och utefter det kunna skräddarsy ett upplägg så att inget lämnas åt slumpen i ens livs viktigaste affär. Stephane har ett stort fokus på service och jobbar alltid för att ge sina kunder det lilla extra för att överträffa deras förväntningar! Vi på ERA har marknadens bästa produkter som tillsammans med den senaste tekniken ger dig som kund de bästa förutsättningarna för att lyckas med din bostadsaffär. På sin fritid umgås Stephane med sina nära och kära. Han har även träning som ett stort intresse som att Kitesurfa nere i Varamon.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Motala
Adress Sahlingatan 55
59162 Motala
Boarea (BOA) 84 m²
Biarea (BIA) 51 m²
Tomtareal/mark 806 m²
Antal rum 4

Karta