Såld

3:a med gavelläge och inglasad balkong på Kanbergshöjden

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  88 m²

Välplanerad gavellägenhet på första våningen i markplan med insynsskyddat läge ligger denna fina bostad från 2002. Fantastisk fin trerummare med optimal och genomgående planlösning. Här finns alla bekvämligheter vid ett oslagbart läge. Kök med utgång till inglasad balkongen som erbjuder solläge från lunch och framåt, fönster åt tre väderstreck, kombinerat badrum/tvättstuga. Från hissen når ni garaget och utomhusparkering ligger intill huset. Stabil förening med låg avgift.
Kanbergshöjden ligger i ett mycket fint och attraktivt område, med ett stenkast från citykärnan och trädgårdsföreningen. I närområdet finner ni dagligvarubutiker och restauranger.

Mäklare

Ansvarig mäklare Stephane Rydfors

Fastighetsmäklare
Stephane Rydfors
4,9 / 5 69 omdömen från Hittamäklare
Stephane är en driven mäklare som förmedlar varje bostadsaffär med hög kvalité och noggrannhet. För honom är det viktigt att lyssna på kundens önskemål och utefter det kunna skräddarsy ett upplägg så att inget lämnas åt slumpen i ens livs viktigaste affär. Stephane har ett stort fokus på service och jobbar alltid för att ge sina kunder det lilla extra för att överträffa deras förväntningar! Vi på ERA har marknadens bästa produkter som tillsammans med den senaste tekniken ger dig som kund de bästa förutsättningarna för att lyckas med din bostadsaffär. På sin fritid umgås Stephane med sina nära och kära. Han har även träning som ett stort intresse som att Kitesurfa nere i Varamon.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Linköping
Adress Åsgatan 1
58228 Linköping
Boarea (BOA) 88 m²
Antal rum 3

Karta