Tipsa till mobil eller e-post

Skicka länken till den här sidan i ett SMS eller i ett e-post.

Nybyggnation av 8 st parhus i Motala!

Syréngatan Motala – Borenshult

Än finns chansen till ditt drömboende! Markarbetet inför byggnationen är påbörjat. Välkommen att kontakta oss för mer information av din nya bostad med inflyttning till våren 2018. Parhus i modernt utförande, ett lättskött och smidigt boende. Parhusen är i 2-plan om 130 kvm och uppförs av SIP Homes. Hög standard med med helkaklade duschrum på båda våningsplanen, totalt 4 rok. Till varje parhus byggs carport med rymligt förråd samt terrass på baksidan inkl. spabad. Som köpare får man även en anlagd trädgård med gräs, häck och plattbelagd uppfart. Parhusen kommer byggas i Motalas bostadsområde Borenshult med adress Syréngatan. Familjevänlig område med intilliggande lekplats, natur, förskola och skola. I området finns en blandad villabebyggelse av äldre och nyare villor. Här bor man med närhet till sjön Boren, Göta kanal och Borenshults slussar. Hit kommer folk på sommaren för att äta glass och kolla på kanalbåtarna som passerar, samt kräftfiske på sensommaren.

 • Boendeform: Nyproduktion
 • Ägandeform: Friköpt
Adress Rum Pris Typ Status
Syréngatan 15B 4 3 250 000 kr 0003250000 Radhus Försäljning
Intresseanmälan

Interiör

Allmänn information

Angiven inforamtion om interiör och utrustning av parhusen baseras på SIP Homes detaljbeskrivning av byggnaderna. SIP Homes ansvarar för information i beskrivning, ritningar mm. Reservation finns för att viss avvikelse kan förekomma.

Ytskikten invändigt i bostaden är ekparkettgolv 14 mm, 2 stav enhetligt lagt i alla rumsytor. Väggar och tak vitmålas. Ytterdörr och innerdörrar är vita och med vita lister och foder. Vattenburen golvvärme hela entréplan och övre plan. Uppvärmning sker via frånluftsvärmepump. Mekanisk ventilation med återvinning.

Hall och klädkammare

Entréhall med förvaring i skjutdörrsgarderob i ekfanér med spegeldörrar. Grått klinkergolv. I den inre delen av hallen finns en klädkammare som erbjuder ytterliggare plats för förvaring.

Kök och allrum

Modernt kök som är i öppen planlösning med allrummet och har skjutbart glasparti med utgång till baksidans terrass. Här finns plats för större matbord i köksdelen och vardagsrumsmöblering i allrummet. Braskamin (Contura) installeras. Stilren köksinredning i vitt med laminatbänkskiva i valbart utförande. Samtliga vitvaror är av märket Electrolux.

Duschrum, tvättstuga

På båda våningsplanen finns det duschrum med wc. Duschrummens ytskikt består av klinkergolv i mellangrått och kaklade vita väggar. I entréplanets duschrum finns duschhörna, kommod och spegelskåp. Duschrummet är även utrustat med tvättfunktion såsom tvättmaskin och torktumlare av märket Electrolux, bänkskåp med laminatbänkskiva samt väggskåp i vitt. Duschrummet på övre plan är i likvärdigt utförande med duschhörna, kommod, spegelskåp.

Sovrum

Bostadens sovrum är 3 st och är alla placerade på det övre våningsplanet. Härlig rymd där man utnyttjar takhöjden upp till nock tack vare takets pulpetutförande. Master bedroom med härliga ytor och bra garderobsförvaring. Här finns det olika alternativ att välja mellan efter behov exempelvis skjutdörrsgarderob 212 cm bred alt. 4 st 60 cm garderober vita. I de andra två sovrummen finns 2 st 60 cm vita garderober vardera.

Fastighet

 • Område

  Borenshult
 • Kommun

  Motala
 • Församling

  Motala
 • Ägandeform/typ

  Friköpt/Nyproduktionsprojekt
 • Beteckning

  Björkbladet 2

Terrass med spabad

Terrassen och baksidans trädgård vetter åt nordväst. Terrassen byggs med avskiljande spaljéer mot granne och runt spabadet.

Terrassens trägolv byggs i en förlägning även mellan husets entrésida (långsida) och carporten.

Carport och förråd

Friliggande carport i direkt anslutande till varje parhusbostad. I den bakre delen av carporten finns förråd om ca. 10 kvm. Stenbelaggd uppfart ingår i köpet.

Trädgård och exteriör

Trädgården anläggs med färdiglagd gräsmatta, häck planteras i tomtgräns.

Övrigt

 • Boendekostnads­kalkyl

  Kontakta mäklaren för en personlig boendekostnadskalkyl.

Varför har vi så nöjda kunder?

Vi ligger alltid i topp i Svenskt Kvalitetsindex kund­undersökningar. Dessutom har vi en hel drös med nöjda referenskunder. Vill du veta hur vi går till väga?

Så förmedlar vi din bostad