Såld

Modernt renoverad 4:a med stor uteplats i väst utan insyn!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1972
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  91,9 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

***OBS! VISNING INSTÄLLD 3/9***En stor, insynsfri uteplats i väst ger radhuskänsla till denna trivsamt renoverade rymliga 4.a på populära Ljuskärrberget i Saltsjöbaden! En riktigt fin lägenhet med ett av de absolut bästa lägena på Ljuskärrsberget (C-gården) väntar nu på nästa ägare. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får man här en luftig och ytterst välplanerad bostad. Utanför vardagsrummet finns den härliga, stora uteplatsen i väst utan insyn som omges av en blommande syrenhäck. Här njuter man av solen från lunch och resten av dagen/kvällen. Fräscht kök med fönster mot lummig gård och plats för många middagsgäster. Tre rymliga sovrum med gott om förvaring. Två badrum, varav ett med badkar och ett med dusch. Lägenheten har även fina detaljer så som spegeldörrar och fina platsbyggda bokhyllor. Bättre än så här kan man inte bo på Ljuskärrsberget!

Ljuskärrsberget är en populär, välskött förening med låga byggnader i två plan och med trivsamma grönskande gårdar och bilfria promenadvägar genom området. På området finns förskola, garage och tvättstuga. På kort gångavstånd finns Saltsjöbadens Centrum med sitt stora utbud av affärer och service, samt Tippens station där Saltsjöbanan går till Slussen/Henriksdal. I närheten finns Saltsjöbadens golfklubb, hela Erstaviks Naturreservat samt bad vid Lundsjön.

Slutpris 3 800 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Ebba Stenport Taesler

Ägare /​ Fastighetsmäklare
Ebba Stenport Taesler
5,0 / 5 71 omdömen från Hittamäklare
När du väljer mig som mäklare får du en mycket engagerad mäklare som gör allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Med mitt trevliga, sociala sätt och stora människokännedom har jag förmågan att möta olika personer i livet. Jag är lyhörd för vad just du som säljare tycker är viktigt, samtidigt som jag på ett tryggt och professionellt sätt hjälper dig att genomföra din största affär. Jag är utbildad Civilingenjör och efter många år som projektledare tog jag steget och utbildade mig till Fastighetsmäklare vid Gävle Högskola. Jag är uppvuxen i Saltsjöbaden och flyttade ”hem” igen för drygt 20 år sedan. Jag är en stark ambassadör för Saltsjöbaden och kan mitt område utan och innan i allt från dagis/skolor till hemliga smultronställen – något jag mer än gärna delar med mig av till mina kunder. Jag ser fram emot att få samarbeta med dig och kommer göra allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Nacka
Ort Saltsjöbaden
Område Saltsjöbaden - Ljuskärrsberget
Adress Ljuskärrsvägen 28
13331 Saltsjöbaden
Slutpris 3 800 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-03
Boarea (BOA) 91,9 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta