Såld

Modernt renoverad 3:a med stor uteplats utan insyn!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  1972
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  77,8 m²
 • Tomtareal/mark
  0 m²

Stor, insynsfri uteplats med bästa läge mot naturen ger radhuskänsla till denna modernt renoverade rymliga 3.a på populära Ljuskärrberget i Saltsjöbaden! En av de finaste lägenheterna med absolut bästa läge på Ljuskärrsberget väntar nu på nästa ägare. Här har allt omsorgsfullt renoverats de senaste åren till en modern, luftig bostad med radhuskänsla. Entré med gott om förvaring, stort vardagsrum med utgång till den stora uteplatsen utan insyn som vetter mot naturen. Här njuter man av solen hela dagen fram till sen-eftermiddag och grillning är tillåtet. Modernt kök i öppen planlösning med fönster mot lummig gård och plats för många middagsgäster. Två rymliga sovrum med gott om förvaring. Fräscht helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och fönster. Bättre än så här kan man inte bo på Ljuskärrsberget!

Ljuskärrsberget är en populär, välskött förening med låga byggnader i två plan och med trivsamma grönskande gårdar och bilfria promenadvägar genom området. På området finns förskola, garage och tvättstuga. På kort gångavstånd finns Saltsjöbadens Centrum med sitt stora utbud av affärer och service, samt Tippens station där Saltsjöbanan går till Slussen/Henriksdal. I närheten finns Saltsjöbadens golfklubb, hela Erstaviks Naturreservat samt bad vid Lundsjön.

Slutpris 3 200 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Ebba Stenport Taesler

Ägare /​ Fastighetsmäklare
Ebba Stenport Taesler
5,0 / 5 72 omdömen från Hittamäklare
När du väljer mig som mäklare får du en mycket engagerad mäklare som gör allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Med mitt trevliga, sociala sätt och stora människokännedom har jag förmågan att möta olika personer i livet. Jag är lyhörd för vad just du som säljare tycker är viktigt, samtidigt som jag på ett tryggt och professionellt sätt hjälper dig att genomföra din största affär. Jag är utbildad Civilingenjör och efter många år som projektledare tog jag steget och utbildade mig till Fastighetsmäklare vid Gävle Högskola. Jag är uppvuxen i Saltsjöbaden och flyttade ”hem” igen för drygt 20 år sedan. Jag är en stark ambassadör för Saltsjöbaden och kan mitt område utan och innan i allt från dagis/skolor till hemliga smultronställen – något jag mer än gärna delar med mig av till mina kunder. Jag ser fram emot att få samarbeta med dig och kommer göra allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Säljarens bild - terrassen sommartid

Planritning

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Nacka
Ort Saltsjöbaden
Område Saltsjöbaden -Ljuskärrsberget
Adress Ljuskärrsvägen 89
13331 Saltsjöbaden
Slutpris 3 200 000 kr
Kontraktsdatum 2023-05-26
Boarea (BOA) 77,8 m²
Tomtareal/mark 0 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta