Såld

Renoverad drömtrea med fantastisk sjöutsikt!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  82,6 m²

Med hela Baggensfjärden i blickfånget finns denna smakfullt renoverade, ljusa lägenhet på eftertraktade Bergudden. Här njuter man av vidsträckt sjöutsikt i en bostad med underbart ljusinsläpp och en altan i bästa söderläge.
Lägenheten består av stort vardagsrum med fönster i två väderstreck. Vackra spegeldörrar i glas öppnar upp mot intilliggande bibliotek med stämningsfull skorstensfri öppen spis. Stort sovrum med gott om förvaring, separat klädkammare, nygjort helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Modernt, öppet kök med matplats. Stor altan i söderläge med härlig utsikt och sol från morgon till kväll. Till lägenheten hör ett förråd och parkeringsplats.
Välskött förening med fina gröna omgivningar med grillplats, lekplats och planteringar, mitt i skärgårdsidyllen Saltsjöbaden.

Mäklare

Ansvarig mäklare Ebba Stenport Taesler

Ägare /​ Fastighetsmäklare
Ebba Stenport Taesler
5,0 / 5 55 omdömen från Hittamäklare
När du väljer mig som mäklare får du en mycket engagerad mäklare som gör allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Med mitt trevliga, sociala sätt och stora människokännedom har jag förmågan att möta olika personer i livet. Jag är lyhörd för vad just du som säljare tycker är viktigt, samtidigt som jag på ett tryggt och professionellt sätt hjälper dig att genomföra din största affär. Jag är utbildad Civilingenjör och efter många år som projektledare tog jag steget och utbildade mig till Fastighetsmäklare vid Gävle Högskola. Jag är uppvuxen i Saltsjöbaden och flyttade ”hem” igen för nästan 20 år sedan. Jag är en stark ambassadör för Saltsjöbaden och kan mitt område utan och innan i allt från dagis/skolor till hemliga smultronställen – något jag mer än gärna delar med mig av till mina kunder. Jag ser fram emot att få samarbeta med dig och kommer göra allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Saltsjöbaden
Adress Berguddsvägen 97
13333 Saltsjöbaden
Boarea (BOA) 82,6 m²
Antal rum 3

Karta