Såld

Radhuskänsla med högt läge, två uteplatser och en balkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  121,3 m²
 • Biarea
  22 m²

Stor lägenhet i två plan med högt sydvästläge på eftertraktade Bergudden! Mycket välplanerad bostad som kännetecknas av stora sociala ytor, härligt ljusinsläpp, fina materialval, två uteplatser, en balkong samt gott om förvaring. Plats för den stora familjen men passar lika bra för den som prioriterar att bo med villakänsla på stora ytor.
På entréplan finns ett modernt kök med matplats, kapprum med klädkammare, helkaklat badrum samt ett stort, ljust vardagsrum i vinkel. Här kan man enkelt dela av och få till ett sovrum. Uteplats med morgonsol vid entrén, samt balkong med sol från förmiddag till kväll från vardagsrummet. En trappa ner finns två sovrum, ett stort allrum, förråd samt helkaklat badrum/tvättstuga med bastu. Utgång till trädgård med både trädäck och gräsmatta i sydväst med plats för soffgrupp och grill. I anslutning till entrén finns ett rymligt externt förråd. Till lägenheten hör en garageplats.

Mäklare

Ansvarig mäklare Ebba Stenport Taesler

Ägare /​ Fastighetsmäklare
Ebba Stenport Taesler
5,0 / 5 69 omdömen från Hittamäklare
När du väljer mig som mäklare får du en mycket engagerad mäklare som gör allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Med mitt trevliga, sociala sätt och stora människokännedom har jag förmågan att möta olika personer i livet. Jag är lyhörd för vad just du som säljare tycker är viktigt, samtidigt som jag på ett tryggt och professionellt sätt hjälper dig att genomföra din största affär. Jag är utbildad Civilingenjör och efter många år som projektledare tog jag steget och utbildade mig till Fastighetsmäklare vid Gävle Högskola. Jag är uppvuxen i Saltsjöbaden och flyttade ”hem” igen för drygt 20 år sedan. Jag är en stark ambassadör för Saltsjöbaden och kan mitt område utan och innan i allt från dagis/skolor till hemliga smultronställen – något jag mer än gärna delar med mig av till mina kunder. Jag ser fram emot att få samarbeta med dig och kommer göra allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Saltsjöbaden
Adress Berguddsvägen 39
13333 Saltsjöbaden
Boarea (BOA) 121,3 m²
Biarea (BIA) 22 m²
Antal rum 4

Karta