Såld

Magisk utsikt och balkong i väst!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  77,8 m²

Högst upp med vidsträckt utsikt i väster finns denna fint renoverade, välplanerade och ljusa 3:a på populära Ljuskärrsberget. Stort vardagsrum delvis öppet mot köket ger ett härligt ljusgenomsläpp. Balkong med vidsträckt utsikt över trädtopparna och hela vägen till stan. Här får man uppleva fantastiska solnedgångar! Fräscht, modernt kök med matplats, två rymliga sovrum, inredd klädkammare samt helkaklat badrum med fönster, dusch och kombitvättmaskin.

Välskött förening med närhet till Erstaviks naturreservat, badsjöar, golfbana, service och bra kommunikationer. Förskola finns på området.

Mäklare

Ansvarig mäklare Ebba Stenport Taesler

Ägare /​ Fastighetsmäklare
Ebba Stenport Taesler
5,0 / 5 60 omdömen från Hittamäklare
När du väljer mig som mäklare får du en mycket engagerad mäklare som gör allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Med mitt trevliga, sociala sätt och stora människokännedom har jag förmågan att möta olika personer i livet. Jag är lyhörd för vad just du som säljare tycker är viktigt, samtidigt som jag på ett tryggt och professionellt sätt hjälper dig att genomföra din största affär. Jag är utbildad Civilingenjör och efter många år som projektledare tog jag steget och utbildade mig till Fastighetsmäklare vid Gävle Högskola. Jag är uppvuxen i Saltsjöbaden och flyttade ”hem” igen för drygt 20 år sedan. Jag är en stark ambassadör för Saltsjöbaden och kan mitt område utan och innan i allt från dagis/skolor till hemliga smultronställen – något jag mer än gärna delar med mig av till mina kunder. Jag ser fram emot att få samarbeta med dig och kommer göra allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Saltsjöbaden
Adress Ljuskärrsvägen 80
13331 Saltsjöbaden
Boarea (BOA) 77,8 m²
Antal rum 3

Karta