Såld

Insynsfri, smakfullt renoverad 2:a med balkong i väst!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  61,5 m²

Med genomgående ljus och balkong i väst finns denna nyligen smakfullt renoverade 2:a. Helt nytt, modernt kök med matplats vid fönster. Sovrum mot grönskande gården i öster. Stort vardagsrum med balkong i väst med vackra träd utanför. Fräscht, helkaklat badrum. Inredd klädkammare. Hela lägenheten har smakfullt renoverats de senaste åren med vackra, hållbara materialval.
Här bor man mycket bekvämt, omgärdad av vackra villakvarter, med bageri, restaurang, hav och natur i direkt närhet. På gångavstånd finns bra kommunikationer (Neglinge Station) samt Saltsjöbadens Centrum. Välskött förening med god ekonomi, där hushållsel och bredband ingår i avgiften!

Mäklare

Ansvarig mäklare Ebba Stenport Taesler

Ägare /​ Fastighetsmäklare
Ebba Stenport Taesler
5,0 / 5 64 omdömen från Hittamäklare
När du väljer mig som mäklare får du en mycket engagerad mäklare som gör allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Med mitt trevliga, sociala sätt och stora människokännedom har jag förmågan att möta olika personer i livet. Jag är lyhörd för vad just du som säljare tycker är viktigt, samtidigt som jag på ett tryggt och professionellt sätt hjälper dig att genomföra din största affär. Jag är utbildad Civilingenjör och efter många år som projektledare tog jag steget och utbildade mig till Fastighetsmäklare vid Gävle Högskola. Jag är uppvuxen i Saltsjöbaden och flyttade ”hem” igen för drygt 20 år sedan. Jag är en stark ambassadör för Saltsjöbaden och kan mitt område utan och innan i allt från dagis/skolor till hemliga smultronställen – något jag mer än gärna delar med mig av till mina kunder. Jag ser fram emot att få samarbeta med dig och kommer göra allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Saltsjöbaden
Adress Freyvägen 2B
13338 Saltsjöbaden
Boarea (BOA) 61,5 m²
Antal rum 2

Karta