Såld

Nyligen renoverad 3:a med söderbalkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  74,5 m²

ACCEPTPRIS! Nyligen renoverad, ljus och välplanerad 3a, möjlig 3,5:a, med bästa söderläge mitt i mysiga Neglinge, Saltsjöbaden! Här bor man helt utan insyn med balkong i söder mot föreningens lummiga gård och utsikt över vackra villakvarter. Nytt och modernt kök, stort vardagsrum med utgång till balkong i söder, helkaklat badrum och två rymliga sovrum mot norr. Lägenheten har nyligen fått helt nya ytskikt, nytt kök och nya golv. Välbevarade detaljer så som ekparkett i vardagsrum och fönsterbrädor i kalksten förstärker 60-tals känslan.

Utmärkt läge, mitt i trevliga villakvarter, med kort gångavstånd till det mesta så som Centrum, bageri, lekpark, idrottsplats, tågstation, förskola, skola samt hav och natur. Mycket välskött förening där till och med bredband (300Mb) och hushållsel ingår i avgiften!

Mäklare

Ansvarig mäklare Ebba Stenport Taesler

Ägare /​ Fastighetsmäklare
Ebba Stenport Taesler
5,0 / 5 71 omdömen från Hittamäklare
När du väljer mig som mäklare får du en mycket engagerad mäklare som gör allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Med mitt trevliga, sociala sätt och stora människokännedom har jag förmågan att möta olika personer i livet. Jag är lyhörd för vad just du som säljare tycker är viktigt, samtidigt som jag på ett tryggt och professionellt sätt hjälper dig att genomföra din största affär. Jag är utbildad Civilingenjör och efter många år som projektledare tog jag steget och utbildade mig till Fastighetsmäklare vid Gävle Högskola. Jag är uppvuxen i Saltsjöbaden och flyttade ”hem” igen för drygt 20 år sedan. Jag är en stark ambassadör för Saltsjöbaden och kan mitt område utan och innan i allt från dagis/skolor till hemliga smultronställen – något jag mer än gärna delar med mig av till mina kunder. Jag ser fram emot att få samarbeta med dig och kommer göra allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Saltsjöbaden
Adress Sturevägen 4B
13338 Saltsjöbaden
Boarea (BOA) 74,5 m²
Antal rum 3

Karta