Såld

1,5:a med stor, solig uteplats!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  1,5 rum
 • Boarea
  41,5 m²

Trevligt disponerad 1,5:a med stor, insynsskyddad uteplats med sol hela dagen! Vardagsrum med hel fönstervägg och utgång till den stora uteplatsen. Avskild sovalkov med plats för dubbelsäng. Separat kök med matplats intill fönster. Helkaklat badrum (gjort 2017) med dusch och förberett för tvättmaskin. Entréhall med förvaring. Här finns alla möjligheter att med små medel göra detta till en riktigt drömlägenhet!
Välskött förening med mycket bra läge nära Erstaviks naturreservat, badsjöar, golfbana, Saltsjöbadens Centrum och bra kommunikationer.

Mäklare

Ansvarig mäklare Ebba Stenport Taesler

Ägare /​ Fastighetsmäklare
Ebba Stenport Taesler
5,0 / 5 64 omdömen från Hittamäklare
När du väljer mig som mäklare får du en mycket engagerad mäklare som gör allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Med mitt trevliga, sociala sätt och stora människokännedom har jag förmågan att möta olika personer i livet. Jag är lyhörd för vad just du som säljare tycker är viktigt, samtidigt som jag på ett tryggt och professionellt sätt hjälper dig att genomföra din största affär. Jag är utbildad Civilingenjör och efter många år som projektledare tog jag steget och utbildade mig till Fastighetsmäklare vid Gävle Högskola. Jag är uppvuxen i Saltsjöbaden och flyttade ”hem” igen för drygt 20 år sedan. Jag är en stark ambassadör för Saltsjöbaden och kan mitt område utan och innan i allt från dagis/skolor till hemliga smultronställen – något jag mer än gärna delar med mig av till mina kunder. Jag ser fram emot att få samarbeta med dig och kommer göra allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Saltsjöbaden
Adress Ljuskärrsvägen 45
13331 Saltsjöbaden
Boarea (BOA) 41,5 m²
Antal rum 1,5

Karta