Såld

Renoverad, välplanerad 5:a med söderbalkong!

 • Boendeform
  Bostadsrätt
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  120,6 m²

Med bästa läge på populära Igelbodaplatån finns denna fint renoverade, välplanerade lägenhet med soligt och fritt läge! Här bor man utan insyn med balkong i söder och med sovrum i norr mot grönska.
Rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söder. En stor öppning leder till den intilliggande matsalen, där de båda rummen binds ihop med vacker rutmönstrad ekparkett. Välbevarat, fräscht kök med full maskinell utrustning och matplats vid fönstervägg. Tre bra sovrum, varav ett med rymlig klädkammare. Samtliga sovrum vetter mot grönska och norr och är utan insyn. Gott om förvaring i hel garderobsvägg utanför. Modernt, helkaklat badrum med dusch och ljusinsläpp, gäst-wc samt egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare vid köket (samtliga gjorda vid stambytet 2018). Vägg i vägg med bostaden finns ett rymligt förråd. Hiss rakt ner till varmgarage, sopnedkast vid ytterdörr. Välskött förening, nära kommunikationer, service och naturen. Bättre och bekvämare än så här kan man inte bo!

Mäklare

Ansvarig mäklare Ebba Stenport Taesler

Ägare /​ Fastighetsmäklare
Ebba Stenport Taesler
5,0 / 5 64 omdömen från Hittamäklare
När du väljer mig som mäklare får du en mycket engagerad mäklare som gör allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Med mitt trevliga, sociala sätt och stora människokännedom har jag förmågan att möta olika personer i livet. Jag är lyhörd för vad just du som säljare tycker är viktigt, samtidigt som jag på ett tryggt och professionellt sätt hjälper dig att genomföra din största affär. Jag är utbildad Civilingenjör och efter många år som projektledare tog jag steget och utbildade mig till Fastighetsmäklare vid Gävle Högskola. Jag är uppvuxen i Saltsjöbaden och flyttade ”hem” igen för drygt 20 år sedan. Jag är en stark ambassadör för Saltsjöbaden och kan mitt område utan och innan i allt från dagis/skolor till hemliga smultronställen – något jag mer än gärna delar med mig av till mina kunder. Jag ser fram emot att få samarbeta med dig och kommer göra allt för att din bostadsaffär ska bli den bästa möjliga. Välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Ort Saltsjöbaden
Adress Vinterbrinksvägen 39, 1tr
13332 Saltsjöbaden
Boarea (BOA) 120,6 m²
Antal rum 5

Karta