Såld

Unikt arkitektritat fritidshus

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1980
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  97 m²
 • Biarea
  65 m²
 • Tomtareal/mark
  2 371 m²

Unikt vinterbonat fritidshus med garage, carport och gästboende/kontor utgör en oas av distinkt skönhet. Detta enastående hem är en äkta skapelse av sina ägare, som med omsorgsfull planering och unika detaljer har format huset och trädgården till en pärla av charm och karaktär.

Ett stort garage om 40 kvm med en lägenhet/kontor om 25 kvm ovan, som kan nyttjas som en oberoende bostad eller som ett inspirerande kontor, samt en carport intill garaget som ger gott om utrymme för fordon och förvaring.

Ett grannskap till skogen, perfekt för den naturälskande själen. Samtidigt med förbindelser till bekvämligheter; endast 5 minuter till Edsbro och 20 minuter till Norrtälje, samt cirka 60 minuter till Stockholm. Promenadavstånd till insjöbad och till bussar till och från Norrtälje och Stockholm. Busslinje 639 tar ca 1,5 timmar till Stockholm, medan 641 och 808 tar dig till Norrtälje centrum på ca 30 minuter.

En större badplats finns vid sjön Gisen, belägen cirka 6 km bort.

Detta unika arkitektritade vinterbonade fritidshus är en hyllning till originell design och praktisk funktionalitet. En chans att bo intill skogen och ändå ha närhet till stadens bekvämligheter. Ett hem som inte bara erbjuder boende, utan en livsstil med extraordinär karaktär.

Slutpris 2 200 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Magnus Broström

Fastighetsmäklare
Magnus Broström
4,8 / 5 71 omdömen från Hittamäklare
Hej. Född och uppvuxen i Norrtälje. Bakgrund som servitör och kock på några av Stockholms främsta restauranger, innan jag sadlade om till mäklare. Arbetade flera år som mäklare i Stockholm. 2014 började jag mäkla på hemmamarknaden i Norrtälje. Med sälj och service i ryggraden, präglar det självklart mitt sätt att arbeta som mäklare. 100% nöjda kunder samt ge det där lilla extra hela tiden är mitt mål i varje affär. Vilket skapar många återkommande kunder.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

 • Garage om 40 kvm med lägenhet/kontor om 25 kvm ovan.

Planritning

Fakta

Generell information

Län Stockholm
Kommun Norrtälje
Ort Edsbro
Område Eksjö, 20 min från Norrtälje
Adress Vagnåsvägen 17
76298 Edsbro
Slutpris 2 200 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-07
Boarea (BOA) 97 m²
Biarea (BIA) 65 m²
Tomtareal/mark 2371 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta