Sjöutsikt från vardagsrum och kök
Såld

3:a i Soltornet, mitt i stan med vy över Norrtälje Hamninlopp

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2019
 • Våning
  10/16 av 15
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  77,5 m²
 • Avgift
  4 366 kr/mån
  inkl. IP-Tv basutbud. Värme & sophantering

Välplanerad hörn lägenhet på våning 10 med havsutsikt och vy över takåsarna och centrala delar av Norrtälje. Inglasning av balkongen i N/V är beställd och bekostas av säljarna. Balkongen är hela 35 m lång med förmiddagssol och underbar eftermiddagssol fram till solnedgång.
Öppen och ljus planlösning med en hisnande utsikt ut över Norrtälje Hamninlopp med omnejd. Bostaden har genomgående hög standard och kök från HTH. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Extra service i föreningen genom konceptet Touch, som ger tillgång till concierge service, bilpool, båtpool, cykelpool, Work Lounge i Havstornet samt medlemsrabatt på restaurangen Wine & Dine (Soltornet) och andra företag och aktiviteter. Man kan även få hjälp via concierge service med t.ex. paketleveranser eller hjälp med öppna upp för gäster eller städfirma om man ej är hemma.
Parkeringsgarage finns i huset (Kö system).
Kontakta mäklaren för mer information eller bokning av visning.
Magnus Broström 070-6934499

Mäklare

Ansvarig mäklare Magnus Broström

Fastighetsmäklare
Magnus Broström
4,8 / 5 71 omdömen från Hittamäklare
Hej. Född och uppvuxen i Norrtälje. Bakgrund som servitör och kock på några av Stockholms främsta restauranger, innan jag sadlade om till mäklare. Arbetade flera år som mäklare i Stockholm. 2014 började jag mäkla på hemmamarknaden i Norrtälje. Med sälj och service i ryggraden, präglar det självklart mitt sätt att arbeta som mäklare. 100% nöjda kunder samt ge det där lilla extra hela tiden är mitt mål i varje affär. Vilket skapar många återkommande kunder.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Norrtälje
Ort Norrtälje
Område Centralt, hamnen
Adress Ångbåtsgatan 2
761 33 Norrtälje
Våning 10/16 av 15
Boarea (BOA) 77,5 m² (enligt Föreningens information)
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)
Månadsavgift 4 366 kr/mån
Ingår i avgiften

IP-Tv basutbud. Värme & sophantering

Karta

Områdesbeskrivning

Centralt, hamnen

Lägenheten ligger mycket centralt i det nybyggda området, Norrtälje Hamn. Området ska de kommande åren utvecklas till ett bostadsområde med kringliggande service. I nuläget ett ett antal boningshus uppförda och är under uppförande. Närmast detta hus kommer ett nytt boningshus uppföras i öster. Det huset kommer att bestå av ett 5 våningar plus en takterrass.

All service du behöver finns i ditt närområde, skolor och förskolor likaså. Ett stort utbud av extra tjänster finns i denna förening via medlemskapet i Touch.

På andra sidan Norrtälje viken ligger Societetsparken med vackra promenadvägar och platser för lek och vila.