Såld

Ytsmart 2:rok i markplan, klädkammare med fönster, som kan användas som sovrum. Altan i söderläge.

 • Boendeform
  Lägenhet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Byggår
  2015
 • Våning
  markplan av 1
 • Rum
  2 rum
 • Boarea
  52 m²
 • Avgift
  3 801 kr/mån
  inkl. .
  Värme, vatten (I avgiften ingår ej uppvärmning av varmvatten, vilket tillkommer med ca 100kr/mån), bredband, IP Telefoni och grundutbud av TV-kanaler och P-plats.

Denna 2 rok i markplan med stor tillbyggd altan i söder, har en stor klädkammare med fönster som kan användas som ett extra lekrum, kontor eller sovrum. Kaklat badrum med badkar, handfat med skåp, spegel och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Köket och vardagsrummet är i öppen planlösning med utgång till altanen i söder. I köket all maskinell utrustning. Sovrummet är ett hörnrum med två stora fönster och klädkammare i direkt anslutning till rummet. Uteplats, med möjlighet till liten möbelgrupp, vid entrén. Länga med förråd och parkeringsplats med möjlighet till motorvärmare. Fiber.

Mäklare

Ansvarig mäklare Sophie Broström

Fastighetsmäklare/​Franchisetagare
Sophie Broström
Mamma, jurist, f d polischef och fastighetsmäklare, kan delvis beskriva vem jag är och vad jag jobbat med tidigare. Min erfarenhet är att kommunikation och ett professionellt förhållningssätt till samtliga inblandade i en förmedling är ett måste. Till detta lägger jag också en ambition till att genomföra en förmedling där både köpare och säljare känner sig nöjda. Det har i mitt fall inneburit att jag och mitt kontor, ERA Fastighetsmäklare i Norrtälje, fått utmärkelsen 100% Nöjda kunder sedan 2010. Jag förmedlar villor, bostadsrätter, gårdar och fritidshus runt om i Norrtälje kommun. Kontakta mig gärna för en förutsättningslös diskussion om ditt boende.  
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Bostadsrätt
Län Stockholm
Kommun Norrtälje
Ort Norrtälje
Område Solbacka
Adress Asteroidvägen 17A
76164 Norrtälje
Våning markplan av 1
Boarea (BOA) 52 m² (enligt Bostadsrättsföreningen)
Tomtbeskrivning

Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten)

Antal rum 2 (varav 1-2 sovrum)
Månadsavgift 3 801 kr/mån
Ingår i avgiften

.
Värme, vatten (I avgiften ingår ej uppvärmning av varmvatten, vilket tillkommer med ca 100kr/mån), bredband, IP Telefoni och grundutbud av TV-kanaler och P-plats.

Avgifts­förändringar

F r o m den 1/1 2023 en höjning med 14%, uppgiven avgift är den korrekta efter höjning.

Karta

Områdesbeskrivning

Solbacka

Lägenheten ligger i ett område med blandad bebyggelse av bostadsrätter och villor. I området finns det flera förskolor och skolor. Viss service i form av matvarubutik och pizzabutik finns i närområdet. Till centrala delarna är det drygt 2 km ca 5-6 min med bil eller buss, som trafikerar utanför bostadsområdet. Fina strövområden med närheten till Norrtäljeviken.