Såld

Sjötomt, egen brygga och historia

 • Boendeform
  Småhus
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Rum
  11 rum
 • Boarea
  267 m²
 • Biarea
  59 m²
 • Tomtareal/mark
  2 244 m²

Villa anno 1894 med sjötomt i söderläge och egen brygga med sandstrand. Huset är något utöver det vanliga med härlig historia i populära Spillersboda. Mitt i skärgården men ändå på fastlandet.
Huset är varsamt renoverat där man har behållt tidstypiska detaljer men ändå uppnått det moderna.
Tillhörande byggnad med sjöutsikt som kallas "matsalen" renoverades 2020 invändigt och altan byggdes. Intill matsalen ligger Annexet som har 6 sovrum där gäster övernattade när pensionatet drevs av Westerblom och kan bli fantastisk pärla med renovering. Möjligheten att återskapa pensionatverksamheten finns inom räckhåll.
Från den egna bryggan tar ni er ut till skärgårdens alla smultronställen så som sjökrogar, naturvikar och fiske. Till fastigheten tillhör även 7 st fiskerätter både i insjöar och i havet.

Mäklare

Ansvarig mäklare Magnus Broström

Fastighetsmäklare
Magnus Broström
4,8 / 5 64 omdömen från Hittamäklare
Hej. Jag är född och uppvuxen i Norrtälje. Har en bakgrund som servitör och kock innan jag sadlade om till mäklare. Arbetade några år som mäklare i Stockholm innan jag började på hemmamarknaden i Norrtälje. Eftersom jag arbetat inom sälj och service hela mitt liv, präglar det självklart mitt sätt att arbeta som mäklare. 100% nöjda kunder och att ge det där lilla extra hela tiden är mitt mål i varje affär. Vilket skapar många återkommande kunder.
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Upplåtelseform Friköpt
Ort Norrtälje
Adress Spillersbodavägen 200
76197 Norrtälje
Boarea (BOA) 267 m²
Biarea (BIA) 59 m²
Tomtareal/mark 2244 m²
Antal rum 11

Karta