Såld

Familjevilla med jordvärme!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1968
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  103 m²
 • Biarea
  120 m²
 • Tomtareal/mark
  1 010 m²

Välkommen till Rosenborgsvägen 10 - en trivsam familjevilla i barnvänligt område!
Den här villan har tre sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Vardagsrummet är stort och rymligt, perfekt för både avkoppling och underhållning. Köket är väl tilltaget med plats för större matgrupp, här finns allt du behöver för att laga god mat och bjuda in vänner och familj. Husets två badrum är helkaklade och fint renoverade. På entrévåningen finns också en extra toalett.

Källarvåningen är ett extra plus med allrum, sovrum, pannrum med jordvärmepump, tvättstuga, relax med bubbelbad och bastu samt förråd. Här finns det gott om utrymme för både avkoppling och förvaring. Garaget är vidbyggt till huset vilket ger enkel och bekväm tillgång till ditt fordon. Stor altan på solsidan, både öppen och takad, ger möjlighet till utomhusliv på sommaren och en underbar plats för grillning och socialt umgänge.

Jordvärmen ger låga uppvärmningskostnader. De flesta fönstren är utbytta till fina fönster med spröjs som skapar en ljus och luftig atmosfär i hela huset.
Det här hemmet är trivsamt beläget i ett populärt och barnvänligt område med närhet till skolor, förskola, affärer och fritidsaktiviteter.

Slutpris 730 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Elin Andersson

Fastighetsmäklare/​kontorsägare
Elin Andersson
4,8 / 5 212 omdömen från Hittamäklare
Jag ger dig råd och lägger ner ett stort personligt engagemang i ditt bostadsbyte, min ambition är nämligen att du alltid ska känna dig trygg - före, under och efter affären. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och jag har årligen sedan 2017 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Örnsköldsvik via oberoende hittamäklare.se. Välkommen att kontakta mig för ditt livs kanske största affär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Bjästa
Adress Rosenborgsvägen 10
89331 Bjästa
Slutpris 730 000 kr
Kontraktsdatum 2023-08-13
Boarea (BOA) 103 m²
Biarea (BIA) 120 m²
Tomtareal/mark 1010 m²
Antal rum 6

Karta