Såld

Trevlig tegelvilla med utmärkt läge i Långviksmon!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1957
 • Rum
  8 rum
 • Boarea
  90 m²
 • Biarea
  90 m²
 • Tomtareal/mark
  1 283 m²

Trevlig tegelvilla med utmärkt läge i Långviksmon

Välkommen till denna charmiga tegelvilla som erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö i mysiga Långviksmon. Med sina tre plan och generösa ytor erbjuder detta hem en perfekt lösning för en familj som söker en rymlig och praktisk bostad.

Entrévåningen har en välkomnande hall som leder till två mysiga sovrum, ett förråd, tvättstuga och garage. Dessutom finns det en toalett på detta plan, vilket ger extra bekvämlighet för hela familjen.

På mellanplanet hittar du ett charmigt äldre kök, perfekt för matlagning och social samvaro. Här finns även två ljusa sovrum och ett badrum. Detta plan blir verkligen navet för familjens vardagsliv.

På övervåningen finns ytterligare två rymliga sovrum som erbjuder gott om plats för både avkoppling och arbete. Här kan du skapa en privat oas för vila och återhämtning.

Den fina tomten är en dröm för trädgårdsentusiaster. Med en trevlig uteplats kan du njuta av soliga dagar och härliga grillkvällar med familj och vänner. Dessutom finns det gröna ytor, perfekta för lek och spel, samt ett växthus och odlingslådor för den som vill odla egna grönsaker och blommor.

För att hålla energikostnaderna nere och vara miljövänlig är villan utrustad med bergvärme, vilket ger en effektiv och hållbar uppvärmning året runt.

Läget är utmärkt med närhet till både natur och byns bekvämligheter. Här bor du i en lugn och fridfull miljö samtidigt som du har en närhet till mataffär och förskola.

Garage med elport. Fiber installerat.
Kontakta oss för mer information och boka en visning. Det här är verkligen ett hem att trivas och växa i!

Slutpris 475 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Norgren

Fastighetsmäklare/​kontorsägare
Joakim Norgren
Jag drivs av nöjda människor! Att skapa bästa möjliga förutsättningar för säljare och köpare är min drivkraft som mäklare. Nöjda kunder är mitt levebröd och glädje. Välkommen att bli en nöjd kund du med!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Långviksmon
Område Långviksmon
Adress Tjädervägen 8
89791 Långviksmon
Slutpris 475 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-29
Boarea (BOA) 90 m²
Biarea (BIA) 90 m²
Tomtareal/mark 1283 m²
Antal rum 8 (varav 6 sovrum)

Karta