Såld

Charmigt hus med fin trädgård!

 • Boendeform
  Småhus
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  73 m²
 • Biarea
  73 m²
 • Tomtareal/mark
  1 298 m²

Välkommen till Rektorsvägen 5 och denna charmiga bostad med ett bra läge i Kroksta.
Här finner du en rymlig entrévåning med kök, duschrum, vardagsrum, sovrum samt ett mångsidigt matrum/sovrum. Från vardagsrummet har du en utgång till en inglasad uteplats i bra solläge.

Källarvåningen erbjuder ytterligare utrymme med en praktisk tvättstuga, förråd och ett extra sovrum. Du kommer att ha gott om plats för alla dina behov och kan enkelt organisera dina ägodelar.

Denna bostad s har en stor och härlig trädgårdstomt, som ger dig möjligheten att koppla av, odla din egen trädgård eller umgås med vänner och familj i utomhusmiljön.

För din komfort och bekvämlighet är bostaden utrustad med fjärrvärme och fiberanslutning. Du kommer att kunna njuta av pålitlig uppvärmning och snabb internetuppkoppling för att möta alla dina teknologiska behov.

För bilägare finns det en fristående garage med elport som erbjuder praktisk och säker parkering för ditt fordon.

Här har du närhet till bekvämligheter som affärer, skolor och natur vilket gör detta till ett perfekt hem för både familjer och enskilda personer.

Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Detta är en unik möjlighet att skapa ett trivsamt och bekvämt boende.

Slutpris 810 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Norgren

Fastighetsmäklare/​kontorsägare
Joakim Norgren
Jag drivs av nöjda människor! Att skapa bästa möjliga förutsättningar för säljare och köpare är min drivkraft som mäklare. Nöjda kunder är mitt levebröd och glädje. Välkommen att bli en nöjd kund du med!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Örnsköldsvik
Område Kroksta
Adress Rektorsvägen 5
89142 Örnsköldsvik
Slutpris 810 000 kr
Kontraktsdatum 2023-06-29
Boarea (BOA) 73 m²
Biarea (BIA) 73 m²
Tomtareal/mark 1298 m²
Antal rum 4 (varav 2 sovrum)

Karta