Såld

Villa med högt och fint läge!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1953
 • Rum
  5 rum
 • Boarea
  102 m²
 • Biarea
  64 m²
 • Tomtareal/mark
  1 459 m²

Välkommen till Solbacksvägen 13, där möjligheterna är lika stora som potentialen! Denna villa erbjuder en spännande chans för den som älskar kreativitet och drömmer om att skapa sitt alldeles egna hem med unik stil. Med ett högt och fint läge har detta hem allt som krävs för att bli en äkta pärla.

Entréplanet välkomnar dig med en luftig känsla och stora möjligheter. Köket, matrummet och vardagsrummet erbjuder en öppen planlösning där du kan skapa den perfekta platsen för umgänge och vardagsliv. Det äldre duschrummet ger potential för förnyelse och modernisering enligt dina önskemål.

Övervåningen har tre rymliga sovrum som erbjuder gott om plats för familjen. Här finns också en wc, vilket gör övervåningen både praktisk och funktionell.

Källaren har en tvättstuga och förråd, vilket är praktiskt för vardagen. Dessutom har du ett garage som ger både parkeringsmöjligheter och utrymme för förvaring.

Det som gör detta hem extra spännande är den outnyttjade potentialen. Här har du chansen att sätta din personliga prägel på varje hörn och skapa ett drömhem som är helt i linje med din stil och smak.

Sammanfattningsvis är Solbacksvägen 13 en villa som erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa något helt unikt. Med ditt kreativa sinne och en vision kan du omvandla detta hem till en äkta skatt. Tveka inte att ta chansen att bli ägare till detta projekt med stor potential. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Välkommen till din framtida skapelse!

Slutpris 250 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Norgren

Fastighetsmäklare/​kontorsägare
Joakim Norgren
Jag drivs av nöjda människor! Att skapa bästa möjliga förutsättningar för säljare och köpare är min drivkraft som mäklare. Nöjda kunder är mitt levebröd och glädje. Välkommen att bli en nöjd kund du med!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Husum
Adress Solbacksvägen 13
89631 Husum
Slutpris 250 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-05
Boarea (BOA) 102 m²
Biarea (BIA) 64 m²
Tomtareal/mark 1459 m²
Antal rum 5 (varav 3 sovrum)

Karta