Såld

Trevlig villa med fin tomt i Järved!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1956
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  105 m²
 • Biarea
  105 m²
 • Tomtareal/mark
  1 400 m²

Välkommen hem till denna charmiga villa i populära Järved!

Denna villa erbjuder det bästa av två världar – en lugn och vacker naturmiljö samtidigt som du har nära till bekvämligheter som förskola, skola och mataffär. Med en genomtänkt planlösning och generösa ytor är detta hem perfekt för den moderna familjen som söker både komfort och närhet till det bästa av Järved.

Entréplanet är välkomnande med en rymlig hall som öppnar upp hela huset. Härifrån når du tre bekväma sovrum, perfekta för lugna nätters sömn eller kreativa utrymmen. Vardagsrummet blir ett naturligt samlingsställe för familjen med gott om plats för gemensamma aktiviteter. Ett praktiskt wc på detta våningsplan är ett stort plus för familjens dagliga rutiner.

I källarvåningen finns ett duschrum samt en rymlig tvättstuga som förenklar vardagen. Garaget ger dig skyddad parkering året runt och förrådet ger gott om utrymme för förvaring av säsongens prylar.

Den stora tomten blir en plats för lek, odling och avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar, umgås med vänner och familj eller bara koppla av i din egen gröna oas.

Villan värms upp med fjärrvärme och är uppkopplad med fiber, vilket ger dig en modern och hållbar livsstil.

Sammanfattningsvis är detta hem perfekt för den som söker harmoni mellan natur och stadsliv. Med närheten till både gröna områden och praktiska bekvämligheter blir detta en plats där du kan skapa minnen för livet. Tveka inte att ta chansen att äga denna villa i Järved. Kontakta oss för mer information och för att boka en visning. Välkommen till din nya drömhem!

Slutpris 1 480 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Norgren

Fastighetsmäklare/​kontorsägare
Joakim Norgren
Jag drivs av nöjda människor! Att skapa bästa möjliga förutsättningar för säljare och köpare är min drivkraft som mäklare. Nöjda kunder är mitt levebröd och glädje. Välkommen att bli en nöjd kund du med!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Järved
Område Järved
Adress Murarvägen 19
89177 Järved
Slutpris 1 480 000 kr
Kontraktsdatum 2023-09-18
Boarea (BOA) 105 m²
Biarea (BIA) 105 m²
Tomtareal/mark 1400 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta