Såld

Lantbruksfastighet med renoveringspotential och möjlighet till uthyrningslägenhet

 • Boendeform
  Lantbruk
 • Rum
  0 rum
 • Boarea
  0 m²
 • Tomtareal/mark
  61 000 m²

Denna lantbruksfastighet i Fors omfattar totalt 6,1 hektar mark vilket till största del utgörs av åkermark. På tomten finns ett bostadshus, en ladugårdsbyggnad, ett gårdshus och flera förrådsbyggnader. Bostadshuset genomgår för närvarande renovering och kommer att säljas i det skick det befinner sig vid visningstillfället. Planlösning med fyra sovrum och toalett på övervåningen. Entrévåningen inkluderar ett badrum, vardagsrum samt ett blivande kök med tillhörande matrum, här ligger vattenburen golvvärme men saknar inredning. Vidbyggt finns en uthyrningslägenhet med två rum och kök.

Fastigheten har fiber installerat, vilket möjliggör snabb internetuppkoppling. På en sida av bostadshuset har fasaden blivit utbytt, och här finns även 3-glasfönster installerade för bättre isolering och energieffektivitet.
Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

Slutpris 900 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Elin Andersson

Fastighetsmäklare/​kontorsägare
Elin Andersson
4,8 / 5 221 omdömen från Hittamäklare
Jag ger dig råd och lägger ner ett stort personligt engagemang i ditt bostadsbyte, min ambition är nämligen att du alltid ska känna dig trygg - före, under och efter affären. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och jag har årligen sedan 2017 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Örnsköldsvik via oberoende hittamäklare.se. Välkommen att kontakta mig för ditt livs kanske största affär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Bjästa
Adress Fors 121
89392 Bjästa
Slutpris 900 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-17
Boarea (BOA) 0 m²
Tomtareal/mark 61000 m²
Antal rum 0

Karta