Såld

Charmig stuga vid Gissjön!

  • Boendeform
    Fritidshus
  • Tomtareal/mark
    1 369 m²

I det pittoreska landskapet vid Gissjön, omgiven av naturens skönhet, erbjuder vi nu en möjlighet att äga en riktig mysig stuga. Denna charmiga stuga är inte bara ett boende, det är en livsstil och en fristad där du kan komma bort från vardagens stress och koppla av i lugn och ro.

Huvudstugan erbjuder alla bekvämligheter du behöver för att trivas. I huvudstugan finner du ett välutrustat kök där du kan tillaga dina favoriträtter och skapa minnen vid matbordet. Det rymliga duschrummet ger dig komfort och funktionalitet. Allrummet är hjärtat av stugan, där den varma brasan från kaminen skapar en inbjudande atmosfär under de svalare kvällarna. Från allrummet har du direkt access till den trevliga altanen, som bjuder på en fantastisk utsikt över Gissjön och njutbara soltimmar från morgon till kväll.

Sovstugan är en lugn oas där du kan återhämta dig och sova djupt i den fridfulla omgivningen. Här finns ett mysigt sovrum för en god natts sömn. Den lilla toaletten med förbränningstoalett är både miljövänlig och praktisk. Förrådsdelen erbjuder gott om plats för förvaring av dina ägodelar.

Det fantastiska läget gör detta boende än mer attraktivt. Med närheten till Ica i Gideå har du alltid nära till de nödvändiga bekvämligheterna. Och naturligtvis har du direkt tillgång till Gissjön, där du kan njuta av bad, fiske och andra vattennära aktiviteter.

Denna sjöstuga är en perfekt investering för den som söker en reträtt från vardagen eller en möjlighet att skapa oförglömliga stunder med nära och kära. Välkommen till din framtida fristad!

Slutpris 275 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Norgren

Fastighetsmäklare/​kontorsägare
Joakim Norgren
Jag drivs av nöjda människor! Att skapa bästa möjliga förutsättningar för säljare och köpare är min drivkraft som mäklare. Nöjda kunder är mitt levebröd och glädje. Välkommen att bli en nöjd kund du med!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Område Gideå
Slutpris 275 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-23
Tomtareal/mark 1369 m²

Karta