Såld

Villa för den lilla familjen!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1942
 • Rum
  3 rum
 • Boarea
  67 m²
 • Biarea
  67 m²
 • Tomtareal/mark
  842 m²

Välkommen till denna charmiga villa, perfekt för den lilla familjen. Här möts du av ett kök med plats för en matgrupp, samt ett ljust och trivsamt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till en takad altan. Entrévåningen rymmer två bekväma sovrum och ett badrum med dusch. En spiraltrappa leder upp till den inredda vinden, där takhöjden är något lägre men som utgör en härlig lekyta för de små.

Kroksta erbjuder omgivning med närhet till bland annat idrottsanläggning, skola och förskola. Villan fick ett nytt plåttak 2001 samt ny fasad runt 2008. Uppvärmning via luftvärmepump från 2007 samt direktverkande el. På tomten finner du även ett vidbyggt garage med plats för en bil, samt ett enklare förråd.

Välkommen med din visningsanmälan på vår hemsida!

Slutpris 525 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Elin Andersson

Fastighetsmäklare/​kontorsägare
Elin Andersson
4,8 / 5 220 omdömen från Hittamäklare
Jag ger dig råd och lägger ner ett stort personligt engagemang i ditt bostadsbyte, min ambition är nämligen att du alltid ska känna dig trygg - före, under och efter affären. Mitt mål är att ha de mest nöjda kunderna och jag har årligen sedan 2017 fått utmärkelsen Flest Rekommendationer i Örnsköldsvik via oberoende hittamäklare.se. Välkommen att kontakta mig för ditt livs kanske största affär!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Örnsköldsvik
Adress Gärdesvägen 13
89142 Örnsköldsvik
Slutpris 525 000 kr
Kontraktsdatum 2023-11-08
Boarea (BOA) 67 m²
Biarea (BIA) 67 m²
Tomtareal/mark 842 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta