Såld

Charmig timmerstuga med strandtomt!

 • Boendeform
  Fritidshus
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  33,5 m²
 • Tomtareal/mark
  2 780 m²

Mysig stuga med strandtomt i Grundtjärn!

Beskrivning:
Denna äldre och charmiga timmerstuga är belägen i det pittoreska området Grundtjärn och erbjuder en unik möjlighet att bo vid stranden av en vacker sjö. Stugan är ett perfekt tillflyktsort för den som längtar efter lugn och ro i naturen. Här finns allt du behöver för att komma bort från vardagens stress och koppla av i en genuin stugmiljö.

Interiör:
På entréplan finner du ett mysigt kök och en rymlig vardagsrumsdel. Den öppna spisen med insats ger en extra varm atmosfär under de svalare kvällarna. Stugan har även ett sovloft med tre mindre sovrum, vilket gör att du kan ta emot gäster eller skapa separata utrymmen för familjen.

Kök och faciliteter:
I köket finns en gasolspis och en gasolkyl för bekväm matlagning och förvaring. Stugan saknar el, men det finns möjlighet att installera el i området om så önskas, vilket gör att du kan anpassa stugan efter dina behov.
Gemensamt enskilt sommarvatten.

Bastu och avkoppling:
Ett av höjdpunkterna i denna stuga är den vedeldade bastustugan med ett avkopplande aggregat. Efter en dag med utomhusaktiviteter kan du njuta av bastubad och avslappning medan du blickar ut över den fantastiska naturen.

Strandområde:
Stugan ligger på en stor strandtomt som sträcker sig ner till vattnet. Här kan du njuta av solen, bada, fiska eller bara koppla av vid sjökanten.

Servitut för garage:
Det finns ett servitut som möjliggör att du kan bygga ett garage uppe vid stora vägen, vilket ger extra förvaringsmöjligheter och plats för din bil.

Område:
Grundtjärn är känt för sin natursköna skönhet och är perfekt för den som älskar utomhusaktiviteter som vandring och fiske. Här kan du verkligen uppleva det bästa av Sveriges natur.

Sammanfattning:
Denna timmerstuga med strandtomt i Grundtjärn är en unik möjlighet att äga din drömstuga vid vattnet. Här kan du skapa minnen för livet och njuta av den svenska naturen på sitt bästa sätt. Kontakta oss för att boka en visning och uppleva detta fantastiska ställe själv.

Slutpris 550 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Norgren

Fastighetsmäklare/​kontorsägare
Joakim Norgren
Jag drivs av nöjda människor! Att skapa bästa möjliga förutsättningar för säljare och köpare är min drivkraft som mäklare. Nöjda kunder är mitt levebröd och glädje. Välkommen att bli en nöjd kund du med!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Junsele
Område Grundtjärn
Adress Grundtjärn 312
88397 Junsele
Slutpris 550 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-23
Boarea (BOA) 33,5 m²
Tomtareal/mark 2780 m²
Antal rum 4 (varav 3 sovrum)

Karta