Såld

Välrenoverad trea i populära Brf Ålen med Egen Ingång!

  • Boendeform
    Bostadsrätt
  • Rum
    3 rum
  • Boarea
    79,5 m²

Varmt välkommen till denna underbara trea i det omtyckta bostadsrättsföreningen Ålen. Denna bostad erbjuder en unik möjlighet att bo i ett välrenoverat hem med en privat ingång utan trappor – en raritet på marknaden! Här finner du även en inglasad altan och en öppen uteplats med trall i ett strålande solläge.

Bostaden har en välgenomtänkt planlösning som skapar en trivsam och rymlig känsla. Här finner du två generösa sovrum på var sin sida av bostaden. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med utgång till den härliga inglasade altanen, perfekt för avkoppling och sociala tillfällen. Köket är en fröjd för matentusiaster, utrustat med moderna apparater inklusive induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt en fullstor kyl och frys.

Duschrummet är smakfullt renoverat och utrustat med en praktisk tvättmaskin.

Brf Ålen är en mycket eftertraktad förening och för dig som söker en fridfull och samtidigt central miljö kommer du inte bli besviken. Med närhet till grönområden, skolor, och goda kommunikationer är detta område en dröm för många.

Välkommen på visning!

Slutpris 1 615 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Joakim Norgren

Fastighetsmäklare/​kontorsägare
Joakim Norgren
Jag drivs av nöjda människor! Att skapa bästa möjliga förutsättningar för säljare och köpare är min drivkraft som mäklare. Nöjda kunder är mitt levebröd och glädje. Välkommen att bli en nöjd kund du med!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Örnsköldsvik
Adress Järvstagatan 28H
89161 Örnsköldsvik
Slutpris 1 615 000 kr
Kontraktsdatum 2023-10-30
Boarea (BOA) 79,5 m²
Antal rum 3 (varav 2 sovrum)

Karta