Såld

Stor familjevilla med verksamhetsmöjlighet!

 • Boendeform
  Småhus
 • Byggår
  1960
 • Rum
  6 rum
 • Boarea
  130 m²
 • Biarea
  85 m²
 • Tomtareal/mark
  1 212 m²

I mysiga Själevad kan vi nu erbjuda en stor friliggande villa med boarea på 130 kvm fördelat på 1 1/2 plan och källare. Det finns 5 rum var av 4 sovrum. Huset har generösa utrymmen, en härlig och stor tomt med soltimmar hela dagen. Varmbonat dubbelgarage på hela 56kvm och står på gjutenplatta medtillbyggd carport om 50kvm. Uppvärmningen sker via luftvattenpump, vattenburen värme. 3-glasfönster från 2008.

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Slutpris 1 500 000 kr

Mäklare

Ansvarig mäklare Anton Westman

Fastighetsmäklare
Anton Westman
5,0 / 5 4 omdömen från Hittamäklare
Är det dags att sälja det älskade huset? Ett hus fullt av många minnen efter alla år som förflutit. Eller kanske fastigheten har varit i din ägo en kortare tid. Hur det än är så fattar du beslutet att ta steget - att kontakta mäklaren. Kanske för att värdera din bostad. Jag vet att det finns många känslor inblandade när det handlar om att lämna sin bostad och jag beaktar därför uppdraget med stor respekt. Det är viktigt att ha rätt kunskap när vi ska värdera din bostadsrätt, vid värdering av din villa eller överhuvudtaget, i den ganska komplicerade affär som ett ägarbyte av en fastighet innebär. Därför är jag övertygade om att jag är den fastighetsmäklare som du med förtroende kan vända dig till!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Planritning

Fakta

Generell information

Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Själevad
Område Själevad
Adress Översjälavägen 21
89430 Själevad
Slutpris 1 500 000 kr
Kontraktsdatum 2023-03-17
Boarea (BOA) 130 m²
Biarea (BIA) 85 m²
Tomtareal/mark 1212 m²
Antal rum 6 (varav 5 sovrum)

Karta