Såld

Stilfullt renoverad villa med härligt söderläge!

 • Boendeform
  Villa
 • Upplåtelseform
  Friköpt
 • Byggår
  1933
 • Rum
  4 rum
 • Boarea
  118 m²
 • Biarea
  95 m²
 • Tomtareal/mark
  1 878 m²

Välkommen till detta fantastiska och gedigna trähus som under det senaste åren renoverats ut- och invändigt med fokus på en social planlösningen och genomtänkta detaljer. Här återfinns stilfulla och enhetliga materialval som skapat en genomgående stämningsfull helhet. Huset har renoverats i moderna, ljusa och harmoniska färger på såväl väggar som golv, vilket gör det enkelt för er att förändra med möbler och textiler utifrån ditt eget tycke och smak. Förutom skapandet av ett vackert hem, är det en bekväm och social miljö för både barn och vuxna att trivas tillsammans i. Uppvärmningen sker via bergvärme (2016).

Det fina läget utmed lugna Tallåsen med en stor tomt på hela 1 878 kvm där husets placering skapar en stor och trivsam bakgård- och grönyta i söderläge. På tomten finns det garage, båtgarage, förråd och stor friggebod.

Anmälning sker via vår hemsida

Mäklare

Ansvarig mäklare Anton Westman

Fastighetsmäklare
Anton Westman
5,0 / 5 3 omdömen från Hittamäklare
Är det dags att sälja det älskade huset? Ett hus fullt av många minnen efter alla år som förflutit. Eller kanske fastigheten har varit i din ägo en kortare tid. Hur det än är så fattar du beslutet att ta steget - att kontakta mäklaren. Kanske för att värdera din bostad. Jag vet att det finns många känslor inblandade när det handlar om att lämna sin bostad och jag beaktar därför uppdraget med stor respekt. Det är viktigt att ha rätt kunskap när vi ska värdera din bostadsrätt, vid värdering av din villa eller överhuvudtaget, i den ganska komplicerade affär som ett ägarbyte av en fastighet innebär. Därför är jag övertygade om att jag är den fastighetsmäklare som du med förtroende kan vända dig till!
Läs mer

Vill du veta vad din bostad är värd? Boka tid för en fri värdering!

Bilder

Fakta

Generell information

Fastighets­beteckning ÖRNSKÖLDSVIK ERIK-LARSTORPET 1:29
Upplåtelseform Friköpt
Län Västernorrland
Kommun Örnsköldsvik
Ort Husum
Område Husum
Adress Tallåsen 3
89631 Husum
Boarea (BOA) 118 m² (enligt Lantmäteriet)
Biarea (BIA) 95 m² (enligt Lantmäteriet)
Tomtareal/mark 1878 m² (enligt Lantmäteriet)
Totalareal 1 878 m²
Antal rum 4 (varav 3-4 sovrum)

Karta